Dalan’dan Cildinize Kremsi Bir Dokunuş Derma Cream

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dalan’dan Cildinize Kremsi Bir Dokunuş Derma Cream

Tarihler: 31 Ekim 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Dalan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2012 ~ Ara 31, 2012

70 yılı aşkın tecrübesiyle zeytinyağlı sabun denince ilk akla gelen markalardan olan Dalan, farklı içerikteki ürünleriyle cildinizi korumaya devam ediyor. Dalan’ın cilt bakım sabunu Derma Cream, özel formülü ile cildinizin kaybettiği nemi kazandırırken aynı zamanda doğal dengesini de korumaya yardımcı oluyor.

Kış mevsiminin kendini iyice hissettirdiği bugünlerde cilt bakımı da ayrı bir önem kazanıyor. Soğuk havaların cildinizde yaratabileceği olumsuz etkilere karşı ise şimdi büyük bir yardımcınız var; Dalan’ın cilt bakım ürünü Derma Cream...

Cilt yapınız ne olursa olsun cilt kendi nemlendiricilerini üretir. Ancak bu işlem dış etkenlerden dolayı yetersiz kalabilir. İşte Dalan Derma Cream, cildinizin doğal nem dengesini sağlamaya yardımcı olurken kaybettiği nemi geri kazandırır ve kremli içeriği ile cildinizi korumaya yardımcı olur.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde uzman dermatologlar tarafından test edilen Derma Cream’in dermatolojik olarak cildiniz için uygun olduğu onaylanmıştır. Sizde Dalan’ın bu ürünü ile cildinizin her mevsim sağlıkla ışıldamasının keyfini yaşayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT