Debenhams İle Sıcak Bir Kış Sizleri Bekliyor

Debenhams İle Sıcak Bir Kış Sizleri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Debenhams İle Sıcak Bir Kış Sizleri Bekliyor

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 12 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Ara 12, 2016

Debenhams bu sezon modanın nabzını tutmaya devam ediyor. Debenhams, modaya yön veren tasarımcıların imzasını taşıyan markaları ve stil sahibi görünümler dikkat eçkiyor. İkonik moda tasarımcılarının koleksiyonlarını ulaşılabilir hale getiren Debenhams, içinizi ısıtacak tasarımlarla eğlenceli bir kış sezonu sunuyor.

Debenhams’ta bu sezon birbirinden renkli palto ve kazak alternatifleri bulmanız mümkün. Kadın koleksiyonlarında en göze çarpan parçalar arasında kruvaze, kürk yakalı ve renkli paltolar yer alıyor. Sezonun dikkat çeken parçalarından olan pançolar ise Debenhams koleksiyonlarında yerini ediniyor. Düğme ya da fermuar detaylı bu parçalar ile rahat ama şık bir stil yakalayabilirsiniz. Fırfır detaylı kazaklar, kürk yelekler, desenli ve renkli bomber’lar soğuk havalara karşı havalı bir duruş sergilemek isteyenleri bekliyor. Debenhams, erkek koleksiyonları ise trendleri takip eden şehirli erkekler için birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Kış aylarının olmazsa olmazlarından trikolar ve örme kazaklar Debenhams koleksiyonlarında renkli alternatifleri ile göze çarpıyor. Çeşitli desenlerdeki kazaklar ise eğlenceli bir görünüm yakalamak isteyen erkekleri Debenhams mağazalarında bekliyor. Yün paltolar ve anorak montlar ise soğuk kış günlerinde şıklık sunuyor.

Debenhams’ta kadın koleksiyonları arasında, Star by Julien Macdonald, Jasper Conran, RJR John Rocha, H by Hry Holand, Red Herring, Siren by Giles, No 1 Jenny Peckham, Debut ve Preen / Edition gibi tasarımcı markaları yer alıyor. Debenhams’ta yer alan erkek tasarımcı markaları ise Hammand & Co, Red Herring, Jasper Conran, Mantaray ve RJR John Rocha…

Göz alıcı kış sezonu ürünleri, Debenhams Cevahir İstanbul ve Mall Of Istanbul Mağazalarında moda severleri bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT