Debenhams ‘Mega Day İndirim Günleri’ Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Debenhams ‘Mega Day İndirim Günleri’ Başlıyor

Tarihler: 14 Mart 2013 Perşembe ~ 17 Mart 2013 Pazar

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2013 ~ Mar 17, 2013

Kadın, erkek, çocuk, iç giyim, ev dekorasyonu ve kozmetik gibi geniş ürün yelpazesinin yanı sıra ünlü tasarımcıların koleksiyonlarıyla da dikkat çeken Debenhams’ın beklenen indirim günleri başlıyor.

14 – 17 Mart günleri arasında geçerli olacak ‘Mega Day İndirim Günleri” kapsamında tüm sezon ürünlerinde net %30 ve ayrıca seçili ürünlerde %50 indirim, kozmetik departmanında ise %30’a varan indirim imkanı sunuluyor.

Dünyaca tanınmış tasarımcıların imzasını taşıyan koleksiyonlarının yanı sıra tüm aile bireylerine hitap eden Debenhams’ın “Mega Day İndirim” günleri başlıyor. Her zevke uygun ürün gruplarıyla beğeni kazanan Debenhams, 14–17 Mart tarihlerinde gerçekleştireceği sezon ürünlerinde %30, Garanti Miles & Smiles ve Bonus kartlarına kozmetik hariç artı 10% indirim olanağı sunuyor. Debenhams’tan 100 TL alışveriş yapan herkese küçük boy Pinkberry’nin de hediye edileceği Mega Day kapsamında cumartesi ve pazar gününe özel olarak yapılacak olan bando gösterisi de alışverişi şenliğe dönüştürecek. Ayrıca mağaza önüne kurulacak olan çocuk aktivite alanı sayesinde ebeveynler, rahatlıkla alışverişlerini yapabilecekler.

Hem gece hem de gündüz rahatlıkla giyilebilecek kadın koleksiyonlarından, trendleri takip eden erkeklerin beğeneceği spor ya da klasik modellere, çocukların rahatlıkla giyebileceği pantolon ve eteklerden, dekorasyon ürünlerine kadar tüm ürün gruplarında %30, kozmetik departmanında da %30’a varan indirim fırsatı 14 Mart’ta Debenhams’ta sizleri bekliyor.

Debenhams Cevahir Mağazası:
Cevahir Alışveriş Merkezi K:2-3 Mağaza No:130-231 Şişli/ İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT