Debenhams’dan Rengarenk İndirim!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Debenhams’dan Rengarenk İndirim!

Tarihler: 11 Kasım 2013 Pazartesi ~ 11 Ocak 2014 Cumartesi

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2013 ~ Oca 11, 2014

Yılbaşı hediye alışverişleriniz için 29 Kasım’ı bekleyin!

Şıklık arayanların, klasik çizgilerden vazgeçmeyenlerin tercihi Debenhams, birbirinden özel tasarımcıların koleksiyonlarına 29 Kasım itibariyle %30’a varan Yılbaşı Özel İndirimleri ile ulaşılabileceğini müjdeliyor… Debenhams’ın dünyaca ünlü tasarımcılarının koleksiyonlarından hediyelerinizi almak için 29 Kasım’ı ajandanıza not edin!

Debenhams’tan çocuk, kadın ve ev aksesuarlarında 29 Kasım itibariyle başlayacak yılbaşına özel %30’a varan indirim günleri başlıyor. Yılbaşına kadar sürecek olan bu özel indirimli ürünler Debenhams’ın ödüllü tasarımcılarının 2013-2014 sezonun en özel koleksiyonları arasından seçiliyor.

Siz de yılbaşı gecesi, tasarımlarıyla adından söz ettiren tasarımcı Julien Macdonald’ın Debenhams için hazırladığı “Diamond” koleksiyonuna ait gece elbisesi ile gecenin en parıltılı ve şık kadını olabilirsiniz.

“Yılbaşı Gecesi Kırmızı Giyilir” geleneğini sürdürmek isteyenler için Debenhams’dan tül ve payetler ile şıklık yaratılmış kırmızı gece elbiseleri de iyi bir alternatif olacaktır.

Yılbaşına girerken iç giyim alışverişi yapmak isteyenler; Debenhams’ın, 30’ların Gotik havasından ilham alarak hazırladığı dantel, kadife ve tül detayların öne çıktığı fuşya, kırmızı, pembe jartiyer ve iç giyim koleksiyonlarına da bu özel indirimlerle ulaşabilir.

Yılbaşı hediyeleri için de birçok alternatifin sunulduğu Debenhams’da, dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarını tamamlayıcısı olan kaşkol, bere, şapka gibi aksesuarların yanısıra Debenhams Home standında yer alan birbirinden şık yastıklar, çerçeveler, mumlar %30 indirim kampanyası içerisinde yer alıyor…

Çocuklarınıza yapacağınız yeni yıla hazırlık alışverişinizin adresi yine Debenhams olacaktır!
Jasper Conran, Ted Baker, John Rocha gibi dünyaca ünlü tasarımcıların “canlı kırmızıların, kalın dokuma kumaşların ve hayvan figürü baskılarının” ön planda olduğu Debenhams 2013-2014 Sonbahar-Kış Çocuk koleksiyonları, 29 Kasım’da başlayacak yılın son indirim kampanyası kapsamında yer alıyor…

Yılbaşı 2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT