Değişim ve Evrimin Ruhu

Değişim ve Evrimin Ruhu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Değişim ve Evrimin Ruhu

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Nisan 2018 Cuma

Firma: Roberto Cavalli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Nis 20, 2018

Roberto Cavallin’nin kreatif direktörü Paul Surridge, markadaki ilk koleksiyon deneyiminde modern kadını hareket halinde yansıtıyor; çekici, kuvvetli, güçlü ve değişken...

Koleksiyon günlük kıyafetlere yoğunlaşarak, sizlere gerçek, dinamik ve atletik bir gardırop sunuyor. İtalyan zanaatı ve kalitesinin yani sıra, her zamankinden farklı bir tarz ve ruh haliyle Cavalli’nin yaz koleksiyonu günlük yaşamınıza modern bir büyü katıyor.

Geçmişe atıfta bulunun anti-nostaljik ve ileriye dönük koleksiyonda moda evinin mirasını vurgulayan zebra ve leopar gibi hayvani desenler ve Toskana peyzajından alınmış sıcak tonlar yansıyor. Örgü üzerine yoğunlaşan spor kıyafetleri rahat ve günlük bir siluet kazandırıyor.

Vücut şeklinizi ön plana çıkaran modern duygular, geometrik ve ergonomik mücevherlerle tamamlanıyor. Düz taban ayakkabılar yere sağlam basmanızı sağlayarak sizlere özgürlük katacak. Konforlu, sağlıklı ve özgür stiliyle dikkat çeken çağdaş lüks çantalar ise adete modern bir manifesto sunuyor.

Yeni bir yaklaşım ve bakış açısına sahip olan koleksiyon, Roberto Cavalli için yeni bir sayfa açıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT