Deichmann ile Ayaklar Hafifliyor

Deichmann ile Ayaklar Hafifliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Deichmann ile Ayaklar Hafifliyor

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: Deichmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Ağu 20, 2018

Deichmann’ın bu sezon koleksiyonunda yer alan terlik ve sandalet modelleriyle 7’den 70’e herkes yazın kavurucu sıcaklarına hazır. Rahatlık ve şıklığı bir arada arayanlar, markanın birbirinden renkli sandalet modellerine gardıroplarında yer ayırıyor. Rahatına düşkün kadınlar düz, bantlı sandalet ve terlikleri tercih ederken; daha fazla şıklık arayanlar markanın birbirinden iddialı dolgu topuk sandaletlerini seçiyor. Tek ve çift bantlı terlikler ise sezonun favorileri arasında.

Tatil bavullarının vazgeçilmezi sandalet ve terlik, rahatça seyahat etmek isteyen erkeklerin en iyi yol arkadaşı oluyor. Yaz aylarının kurtarıcısı olan modeller, günün her saati her kombinle uyum sağlayarak sezonun başrol oyuncusu oluyor. Siyah, kahverengi ve pastel tonların hakim olduğu sandalet ve terlikler hem şık hem de rahat olmak isteyen erkeklerin kurtarıcısı haline geliyor.

Yaz sıcaklarında büyükler kadar çocuklar da Deichmann’ın terlik ve sandaletleriyle rahat bir nefes alıyor. Mavi ve pembe renklerinin ağırlıkta olduğu koleksiyonla çocuklar tüm gün açık havada rahatça koşmanın keyfine varacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT