Deichmann’la Adım Adım Tatile

Deichmann’la Adım Adım Tatile

Alışveriş Alışveriş Rehberi Deichmann’la Adım Adım Tatile

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: Deichmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Ağu 20, 2018

Deichmann, bu yaz tatil bavullarının en renkli eşlikçisi oluyor. Yaz kombinlerinin en şık tamamlayıcısı topuklu ayakkabılar, birbirinden farklı renk ve modellerle sizi bekliyor.

Fuşya, mavi, pembe, kırmızı, yeşil gibi canlı renk paletinin hakim olduğu koleksiyon, bu sezon topuklu ayakkabı tutkunlarının gönlünde taht kuruyor. Geniş renk yelpazesi ile her yaz kombinine uyum sağlayan tasarımlar, farklı topuk boylarıyla gündüzden geceye şıklık sunuyor. Sezonun trendi tek bant topuklu ayakkabıları da unutmayan Deichmann, rahatlığı ve konforu da ayaklara taşıyor.

Tatil şıklığını tamamlayan çanta alternatifleri ise yine Deichmann’da moda tutkunlarını bekliyor. Günün her anı rahatlıkla kullanılabilen büyük çantalardan şık clutch modelere kadar geniş bir koleksiyon sunan marka ile tatildeki tüm kombinler kusursuzlaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT