Denimin Gökkuşağı Hali

Denimin Gökkuşağı Hali

Alışveriş Alışveriş Rehberi Denimin Gökkuşağı Hali

Tarihler: 25 Mart 2019 Pazartesi ~ 25 Mayıs 2019 Cumartesi

Firma: United Colors of Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2019 ~ May 25, 2019

Klasik bir denimle asla hata yapamazsınız, doğru. Peki ya biraz cesaretle United Colors of Benetton’un renklerini gökkuşağından alan yeni denimlerini denemeye ne dersiniz?

Size bir gerçek sunalım; renkli denimler İlkbahar/Yaz 2019 sezonunun yeni trendi. Hatırlandığında mutluluk veren, doksanların unutulmaz televizyon dizileri The Fresh Prince of Bel Air ve Beverly Hills 90210’dan ilham alan pastel renkli denimler, hafif taşlaşmış formlarıyla yeniden canlanıyor. Benetton’dan daha iyi kim bu renkli trendi yeniden canlandırabilir ki?

İlkbahar/Yaz görünümleri eğlenceli ve kolaylıkla kombinlenebilir. Örneğin; düşük belli, havuç kesim açık mavi, pembe ya da solmuş sarı bir denim pantolon, üstüne kısa kesim püskül detaylı bir denim ceket…

Çok mu sıcak? Kısa giymeli! Açık yeşil, taşlanmış sarı, gök mavisi renklerinde beş cepli klasik kısa bir şort ya da “gökkuşağı” renklerinde mini bir etek…Her ikisi de ince bir kemer ve beyaz bir tişörtle kombinleniyor ve cool bir görünüm sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT