Deposite Outlet’te Panayır Günleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Deposite Outlet’te Panayır Günleri

Tarihler: 15 Nisan 2014 Salı ~ 24 Nisan 2014 Perşembe

Firma: Deposite Outlet Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2014 ~ Nis 24, 2014

Altınyıldız Markasının Özel Ürünleri İnanılmaz Fiyatlara!...

Kazançlı alışverişin adresi Deposite Outlet Merkezi ünlü markaların kaliteli ürünlerini cazip fiyatlarla sizlere sunmaya devam ediyor. 10_24 Nisan tarihleri arasında Altınyıldız markasının takım elbise, pantolon, gömlek ve t-shirtleri indirim panayırında inanılmaz fiyatlarla sizleri bekliyor.

Bir yaşam merkezi olan Deposite Outlet Merkezi, gelenekselleşen indirim panayırıyla birbirinden ünlü markaların özel fiyatlı ürünlerini sizlere sunuyor. Zemin Kat çadır alanında 10 Nisan’da başlayan fırsat günlerinde Altınyıldız markasına ait; Takım Elbise 129,99 TL, Pantolon 24,99 TL, Gömlek 19,00 TL, T_Shirt 14,00 TL… Deposite Outlet’te 24 Nisan’a kadar sürecek bu indirim fırsatını sakın kaçırmayın.

Yaşam sahası niteliği taşıyan Deposite Outlet Merkezi ziyaretçilerini buluşturduğu birçok ulusal ve uluslar arası markalarla her zaman en iyiyi sunmayı hedeflemiştir. İstanbul’da birbirinden güzel yaşam alanlarına imza atan Sinpaş Grubu’nun 40 yıllık tecrübesi ile Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli/Başakşehir’in buluşma noktası olan YAŞAM MEYDANI niteliğindeki DEPOSİTE OUTLET, birbirinden seçkin Dünya ve Türk markaları, Go-kart, Bowling, Lunapark ve Playland gibi oyun alanları, doğumgünü etkinlikleri için parti evi ile İstanbulluların alışveriş ve eğlence alışkanlıklarına yön vermeye devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT