Derimod 41. Yılını Herkesi Deri Ceket Sahibi Yaparak Kutluyor!

Derimod 41. Yılını Herkesi Deri Ceket Sahibi Yaparak Kutluyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Derimod 41. Yılını Herkesi Deri Ceket Sahibi Yaparak Kutluyor!

Tarihler: 04 Ekim 2016 Salı ~ 04 Aralık 2016 Pazar

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2016 ~ Ara 4, 2016

2016 - 2017 Sonbahar - Kış Koleksiyonu ile kendinden söz ettirmeye hazırlanan DERİMOD, 41. yılına özel kampanyası ile dikkat çekiyor. 299 TL ve üzeri ayakkabı – çanta alışverişleri sezonun en moda deri ceketlerinde kullanılmak üzere geçerli 150 TL hediye çeki kazandırıyor.

Deri Ceket Zamanı!

Tüm zamanların vazgeçilmezi deri ceketi her yıl sezon trendleriyle buluşturan DERİMOD, hazırladığı kampanyasıyla 41. yılı coşkusunu tüm sevenlerine yaşatıyor. 299 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, bir sonraki deri ceket alışverişinde kullanmak üzere 150 TL’lik hediye çeki* kazanıyor. DERİMOD deri ceketler gardırobunuzda olmazsa olmazlarınız arasında yerini almaya hazır!

Bu bayram tüm dikkatler DERİMOD’la sizin üzerinizde

Sezonun yükselen trendlerini kaçırmak istemeyen deri severleri bu bayram da unutmayan DERİMOD, modern kadın ve erkekler için tasarladığı birbirinden farklı ayakkabı modelleri için bayrama özel tek fiyat kampanyası uyguluyor.

DERİMOD’un 41. Yılına özel kampanyasından faydalanmak için size en yakın DERİMOD mağazasını ziyaret edebilir ve www.derimod.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

*Hediye çeki kampanyası koşulları: • 1 Eylül – 31 Ekim 2016 tarihlerinde, Derimod mağazaları ve derimod.com.tr’de tek seferde yapılan 299TL ve üzeri alışverişler, bir sonraki alışverişte geçerli olmak kaydı ile 150TL’lik hediye çeki kazandırır. Her faturada bir çek kazanılır. • Hediye çeki kullanımı 449TL üzeri tek faturadaki giysi alışverişlerinde geçerlidir. Hediye çeki çanta, ayakkabı, kemer ve cüzdan ürünlerinde geçerli değildir. Her faturada bir çek kullanılabilir. • Hediye çekinin kullanım için geçerlilik süresi, çeke hak kazanıldığından itibaren 10 gündür. • Hediye çeki kullanılarak yapılan alışverişlerde tekrar çek kazanılabilir. • Hediye çeki başka bir kampanya ile birleştirilerek kullanılamaz. • Hediye çeki ile yapılan alışveriş dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, çek bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılır. • Hediye çeki karşılığında kısmen ya da tamamen para iadesi yapılamaz. • Kampanya tarihleri ve süresini değiştirmek Derimod A.Ş. inisiyatifindedir. • Hediye çekleri tüm Derimod mağazalarında kullanılabilir ve başkasına devredilebilir. Kaybedilmesi halinde Derimod’un sorumluluğu yoktur ve yeni hediye çeki talep edilemez. Ayrıntılı bilgi mağazalarımızda ve www.derimod.com.tr’de..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT