Derinin Cazibesi Home Store’la Sizi Sarıyor

Derinin Cazibesi Home Store’la Sizi Sarıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Derinin Cazibesi Home Store’la Sizi Sarıyor

Tarihler: 12 Aralık 2016 Pazartesi ~ 12 Şubat 2017 Pazar

Firma: Home Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2016 ~ Şub 12, 2017

İddialı görüntüsüne bir yenisini daha eklemek isteyenlerin markası Home Store’un yeni koleksiyonunda yer alan deri detaylı kıyafetler, kadınların başını döndürüyor. İş ve özel yaşamında dikkat çekici olmak isteyenlerin tercihi deri ürünler, Home Store kalitesiyle karşınıza çıkıyor.

Türkiye’nin ünlü moda markası Home Store, gündüz ya da akşam rahatlıkla kombinlenebilen birbirinden iddialı ve sofistike deri kıyafetleriyle stilinize yeni bir dokunuş katıyor.

Home Store’un, klasiklerden vazgeçemeyenler için; zamansız olan siyah deri parçalarını kullanarak tasarlanan kıyafetleri, minimal ve zarif duruşlarıyla ofis saatlerinin vazgeçilmezi olurken, gece hayatında da şıklığın en ince detaylarını gün yüzüne çıkararak kadınlara farklı ve iddialı bir tavır katıyor.

Sezonun en iddialı parçaları arasında yer alan deri detaylı kıyafetler, farklı model ve desen seçenekleriyle kadınların vazgeçilmezi oluyor. Etekten elbiseye, bluzdan pantolona, aksesuardan ayakkabıya derinin ihtişamı www.homestore.com.tr’de ya da Home Store mağazalarında moda tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT