Desa Botlarınız Ayağınızı Yerden Kesiyor ve Kışa Meydan Okuyor!

Desa Botlarınız Ayağınızı Yerden Kesiyor ve Kışa Meydan Okuyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Desa Botlarınız Ayağınızı Yerden Kesiyor ve Kışa Meydan Okuyor!

Tarihler: 04 Ocak 2017 Çarşamba ~ 04 Mart 2017 Cumartesi

Firma: Desa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2017 ~ Mar 4, 2017

Desa’nın büyülü dünyasına konuk olmak istiyorsanız, bu kış DESA Botlar vazgeçilmezleriniz arasına girmeye hazır… Yeni Yılın gelmesiyle birlikte DESA mağazalarında şenlik rüzgarları esiyor ve Bot Şenliği başlıyor!

Kış aylarında şıklığı yakalarken aynı zamanda soğuk hava şartlarında hayatın temposunu da hiç kaçırmayanların tercihi olan DESA botlar bu kış da ayağınızdan hiç çıkmıyor. Sizler için özel olarak tasarlanan DESA botlar 3 farklı tema ile ayrılıyor.

Şıklığından ve rahatlığından ödün vermek istemeyen DESA kullanıcıları bu kış da asker botlarını tercih ediyor. Bağcıklı asker botları kullanıcısının tarzına maskülen bir hava katıyor ve kullanılan parlak derisi ise botları sıradanlıktan uzaklaştırıyor. Yeni sezonun vazgeçilmezi olan biker tarzda botlar, DESA farkı ile ayaklarınıza kadar geliyor. Biker botlar sıradanlığı, her bir botta farklı anlamlar katılarak kullanılan zincir detayları ve farklı aksesuarları ile ortadan kaldırıyor. DESA klasik tarzından ödün vermek istemeyen kullanıcılarını unutmuyor ve rahat kalıplar üzerine tasarlanmış klasik botları sizlerin beğenisine sunuyor. Kroko baskılı deri ve süetin hakim olduğu botlar derinin cazibesini ve süetin şıklığını birebir yansıtıyor. Böylelikle şıklığınız geceden gündüze hep size eşlik ediyor.

Benzersiz el işçiliği ile üretilen, hem günlük hayatta hem de iş hayatınızda her türlü kıyafetin altında rahatlıkla kullanabileceğiniz DESA botlar, Bot Şenliğini de beraberinde getiriyor ve tüm botlar 149 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dünya’yı ayaklarınızın altına seren ve sizi asla yarı yolda bırakmayan DESA farklı renk ve model seçenekleriyle kalbinizi fethediyor.

Birbirinden şık ve kaliteli DESA Botlar sizi muhteşem bir şenliğe davet ediyor. Ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz ve tüm kış en yakın arkadaşınız olacak bu botlar sizi DESA mağazalarında ve 7/24 alıverişin keyfini yaşayacağınız online alışveriş sitesi www.desa.com.tr’de bekliyor. Üstelik seyahat ürünleri hariç seçili tüm ürünlerde net %60 + ikinci üründe ekstra %30 indirim fırsatları sizi bekliyor. Büyük kış indirimini kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT