Diamond By Naci Şenocaklı’dan Yaza Özel Koleksiyon!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Diamond By Naci Şenocaklı’dan Yaza Özel Koleksiyon!

Tarihler: 08 Temmuz 2014 Salı ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2014 ~ Eyl 11, 2014

Diamond by Naci Şenocaklı’nın 2014 yaz sezonuna özel hazırladığı rengârenk ve gösterişli tasarımlarıyla bu yaz tüm dikkatleri üzerinize çekmeye hazır olun!

Mücevher sektöründe 40 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Diamond by Naci Şenocaklı, doğal taşlardan oluşan yeni koleksiyonunda sezon trendi canlı renkleri ön planda tutuyor.

Kişiye özel tasarımlarıyla ve kullandığı doğal taşlarla dikkat çeken Diamond by Naci Şenocaklı, özgün tasarımları ile 2014 yaz koleksiyonunda; stil, pozitif enerji ve cesaret katacak takı modelleri ile mücevherde kalite arayan kadınlara sesleniyor. Doğanın en çarpıcı renklerini yansıtan tamamen el işçiliği ile üretilen Diamond by Naci Şenocaklı’nın yaza özel hazırladığı koleksiyonda mercan, mavi kuvars ve sezon trendi pembe safir kullanıldı.

Bu sezonun en dikkat çeken renklerinden mavi, mor, mercan, turuncu gibi çarpıcı renkler verdiği enerjiyle birlikte zarafeti de gözler önüne serecek… Sitrin, mercan, mavi kuvars, ametist ve safir gibi doğal taşlarla tasarlanan kolye, bilezik ve küpelerin yanı sıra sadelikten vazgeçemeyenler için elmas ve pırlanta takılar da sadece Diamond by Naci Şenocaklı mağazalarında satışa sunuluyor.

Tüm bunlar ve daha fazlası için Diamond by Naci Şenocaklı’nın Akmerkez, Nişantaşı, Suadiye, Akasya AVM’deki şubelerine uğramanız ve www.diamond.com.tr adresine ulaşmanız yeterli.

www.diamond.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT