Dişi Leopar’lar Cevahir Alışveriş Merkezi’nde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dişi Leopar’lar Cevahir Alışveriş Merkezi’nde

Tarihler: 07 Mart 2014 Cuma ~ 07 Mart 2014 Cuma

Firma: Cevahir AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2014 ~ Mar 7, 2014

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği özel defilede ünlü modelleri ağırlayacak. Modacı Muammer Ketenci’nin öğrencisi Ferit Akgül’ün hazırladığı “Dişi Leopar” koleksiyonunun sergileneceği defilede birbirinden ünlü isimler yer alacak.

İstanbul Cevahir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde 7 Mart Cuma günü özel bir defileye ev sahipliği yapacak. Saat 15:30’da başlayacak olan “Dişi Leopar defilesi” leoparın çekici, gizemli, savaşçı, sadakatli ve yeri geldiğinde bir dişi leoparın ailesini koruma içgüdüsü ana fikri ile ünlü isimleri bir araya getirecek. Kendine has tarzıyla dikkat çeken genç tasarımcı Ferit Akgül, doğada şiddete yer olmadığı, şıklığa yer olduğu mesajını vererek kadın dayanışmasına destek olmayı amaçlayan koleksiyonunu sergileyecek.

Koreografisi Muammer Ketenci tarafından yapılan ve Ferit Akgül’ün birbirinden özel tasarımlarının sergileneceği defile kadının; ruhuyla, güzelliğiyle, duruşuyla, giyimiyle, tarzıyla ve şıklığıyla farklı bir varlık olduğunu gösterecek. Birbirinden ünlü modellerin podyuma çıkarak destek olacakları projeye kadın dayanışma dernekleri de katılacak.

Şişli-Mecidiyeköy arasındaki merkezi konumu sayesinde ziyaretçilerine kolay ulaşım imkânı sunan İstanbul Cevahir; bünyesindeki 200’den fazla mağazasıyla ayakkabıdan çantaya, aksesuardan mutfak eşyasına, spor malzemelerinden oyuncuğa kadar 7’den 77’ye herkese hitap ediyor. Alışveriş yaparken yorulanlar ise, şık mekanların konforlu ortamında mola verip farklı lezzetlerin tadına varabilir…

www.istanbulcevahir.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT