Divarese’den Yaz Sezonuna Güçlü, İddialı ve Konforlu Adımlar

Divarese’den Yaz Sezonuna Güçlü, İddialı ve Konforlu Adımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Divarese’den Yaz Sezonuna Güçlü, İddialı ve Konforlu Adımlar

Tarihler: 14 Mart 2023 Salı ~ 14 Haziran 2023 Çarşamba

Firma: Divarese

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2023 ~ Haz 14, 2023

Güncel trendleri, özgün tasarımlarıyla yansıtan Divarese, baharı renkli ve iddialı modellerden oluşan koleksiyonuyla karşılıyor!

Doğanın renklerinden ve desenlerinden ilham alan Divarese ilkbahar/yaz 2023 koleksiyonu, sezonun en trend parçalarını stil sahibi kadınlar için bir arada sunuyor. 4 farklı temadan oluşan koleksiyon, rengarenk ve farklı formlardaki ayakkabı ve çanta koleksiyonu ile her stile hitap ediyor.

Seyahat etmeyi bir tutku haline getiren moda severlerin konforlu adımlarına eşlik eden ‘Travel More’ teması, renkli kanvas kumaş ve nakış detaylarının hakim olduğu koleksiyonda açık tonlarda sneaker, süet babetler ve loaferlara çizgi desendeki çantalar eşlik ediyor. Moda dünyasının en ikonik parçalarından olan stiletto modelleri, Divarese’in farklı renk ve doku yorumuyla konforu modayla buluşturuyor. Divarese’nin bahar enerjisini yansıttığı ‘Travel More’ temasında yer alan canlı renk ve desenler ile sizi bambaşka yolculuklara davet ediyor!

Doğanın renklerini cömertçe sergilediği bahar aylarında renklerin gücünü tasarımlarına yansıtan Divarese, ‘Feminen Şıklık’ teması ile feminen stillerin vazgeçilmezi oluyor. Turuncu, sarı ve kemik renklerinin, egzotik desenler ve neon renklerle harmanlandığı tema, kontrast stillerin öncüsü oluyor. Makro çiçek baskılarının lacivert, fuşya, turuncu ve gök mavisi tonlarıyla bütünleştiği babet ve çanta modelleri, gardırobunuzun en iddialı parçaları arasında yerini alıyor.

Minimalist ve kusursuz çizgileri, ‘Maxi&Minimal’ temasında modern ve genç bir stil ile harmanlayan Divarese, şehirde hayatının her anına eşlik eden stilettolar ve yüksek tabanlı metalik sneaker trendi ile bu sezonda hız kesmeden kombinlerin tamamlayıcısı oluyor.

Kadınların attığı güçlü adımlardan ilham alan George Hogg, klasik görünümleri benzersiz detaylarla buluşturarak, zamansız stilin ikbahar/ yaz sezonunda vazgeçilmez bir parçası oluyor. Sezonun dinamik ruhunu tasarımlarına yansıtan George Hogg’un ilkbahar/yaz 2023 koleksiyonunda her zevke uygun 3 farklı tema yer alıyor. Şehirde yazı yaşatan ‘Smart Classic’ teması, kaliteliişciliği ve incelikli tasarım detaylarıyla zamansız görünümün kapılarını aralıyor. Bohem stilin modern bir çizgiyle bir araya geldiği ‘Bohemian Business’ teması doğanın gücünden ilham alan renk ve desenleriyle sizi büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor. ‘Timeless Memories’ teması ise egzotik desenleriyle sizi nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

Stil sahibi kadınların vazgeçilmezi Divarese, trendleri yakalayan farklı formlarda çantalar, clutchlar, kapitone desenler ve canlı renklerin yer aldığı aksesuar koleksiyonu ile kombinlerin tamamlayıcısı oluyor.

Divarese, yeniliklerle dolu, moda dünyasına yön veren tasarımlarıyla divarese.com.tr ve mağazalarında moda tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT