Dockers By Gerli’nin Slip-On Modelleri

Dockers By Gerli’nin Slip-On Modelleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dockers By Gerli’nin Slip-On Modelleri

Tarihler: 01 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 01 Ekim 2018 Pazartesi

Firma: Dockers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2018 ~ Eki 1, 2018

Modern ve şık modelleriyle yeni sezona iddialı bir giriş yapan Dockers By Gerli, kadın koleksiyonunda yer alan slip-on modelleriyle renkli alternatifler sunuyor. Günün her anında rahat bir stil yakalamak isteyenlerin ayaklarını Dockers By Gerli’nin slip-on modelleri konforlu bir şekilde sarıyor.

Sezonun en dikkat çeken trendlerinden olan slip-on Dockers By Gerli ile rahatlık arayanlarla buluşuyor. Kırmızı, mavi, mor, gri ve krem gibi renklerin bir arada kullanıldığı alternatiflerin yanı sıra siyah ve lacivert renklerinin eşlik ettiği slip-on modellerle Dockers By Gerli, her stile hitap ediyor.

Ayağı saran, konforlu slip on modellere eşlik eden bağcıklar şık bir detay oluştururken, dişli taban görünümleri farklı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Slip-on modeller aynı zamanda esnek ve hafif yapısıyla rahat adım atmayı da sağlıyor. Renkli etekler, slim-fit jeanler ve uzun elbiselerle kolaylıkla kombinlenebilen slip-on modeller günün her anında ve her ortamda dikkatleri ayaklara topluyor.

Dockers By Gerli’nin birbirinden renkli slip-on modellerini görmek, koleksiyonu yakından görebilmek için FLO, In Street ve tüm seçkin satış noktalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT