Dockers® ile Soğuklarda da Şık ve Rahat

Dockers® ile Soğuklarda da Şık ve Rahat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dockers® ile Soğuklarda da Şık ve Rahat

Tarihler: 05 Aralık 2017 Salı ~ 05 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Dockers®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2017 ~ Şub 5, 2018

Havalar giderek daha da soğuyor, kat kat kıyafetler altında rahatından ve şıklığından ödün vermek istemeyen erkeklerin yardımcısı yine Dockers® oluyor. İster işte, ister özel hayatında, isterse de bu ikisinin iç içe geçtiği en yoğun günlerde erkeklere maksimum rahatlık ve her anlarına eşlik edecek birbirinden şık stiller sunuyor.

Kasım ayının gelmesiyle birlikte hafif kıyafetlerin yerini kışlık tasarımlar ve kumaşlar almaya başladı. Kat kat kıyafetler arasında doğru olanları bulmak için uğraşırken dakikaları boşa harcama mevsimi de açıldı. Dockers® erkeklerin her zamanki gibi bu kış da vakitlerini daha keyifli şeylere verebilmelerini sağlıyor. Sadece tarz olarak değil, rahatlık anlamında çığır açan inovatif özellikleriyle de dikkat çeken Dockers® ürünleri, erkekleri işte, özel hayatında veya her ikisinin iç içe geçtiği yoğun günlerde, hem soğukla başa çıkmak hem de zahmetsizce her an şık görünmek için tam donanımlı hale getiriyor.

Dockers®’un bu sezon erkeklere sunduğu en dikkat çekici parçalar Smart 360 Flex Khaki Koleksiyonu altında toplanıyor. İnovatif dört yönlü esneme teknolojisiyle üretilen Smart 360 Flex, istemez özelliği, gizli cepleri ve esnek bel bandıyla, şimdiye kadar erkek gardıroplarına dahil olan en işlevsel tasarım. Üstelik harika görünümüyle önemli bir iş toplantısında, arkadaşlarla dışarıda veya aileyle geçirilen özel bir günde, erkeklere en şık şekilde eşlik ediyor.

Giyildikçe karakter kazanan pantolonlar için, erkeklerin tercihi Mist Wash uygulamasıyla tamamlanan yeni modeller. Bu pantolonlar zamanla kendine has bir görünüme kavuşuyor ve çok daha havalı ve çok daha da rahat hale geliyor. Dockers®’ın business casual tarzıyla özdeşleşen klasik Clean Khaki modeli bu sezon da yeni kumaş alternatifleriyle iş hayatında esnekliğin adı oluyor. Dockers®’ın “en beğenilenler” listesinin başındaki Alpha ise, yepyeni renkleriyle sonbahar ve kış döneminde yine en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Dockers® koleksiyonu toprak tonları, yeşiller, bordo ve griler ile erkeklerin mevcut gardıroplarıyla kolayca uyum sağlayacak sonbahar tonlarını barındırıyor. Ayrıca, gardırobunu baştan ayağa güncellemek isteyenler için koleksiyonda çok çeşitli sweatshirt’ler, Oxford gömlekler, cüzdanlar ve aksesuarlar yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT