Doğa Tutkunlarına Özel Teknolojik Aksesuarlar

Doğa Tutkunlarına Özel Teknolojik Aksesuarlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğa Tutkunlarına Özel Teknolojik Aksesuarlar

Tarihler: 07 Eylül 2016 Çarşamba ~ 07 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Aksoy Bilişim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2016 ~ Kas 7, 2016

SBS imzasını taşıyan ve Türkiye’de Aksoy Bilişim güvencesiyle sunulan ürünler, doğada uzun saatler geçirenlerin farklı ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Akıllı telefonlar için özel cebi bulunan sırt çantası ve powerbank olarak da kullanılabilen LED lamba gibi ürünler, doğa sporlarından alınan keyfi ikiye katlıyor.

İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS, doğa sporları ile uğraşırken teknolojiden mahrum kalmak istemeyenlere de özel ürünler sunuyor. SBS distribütörü Aksoy Bilişim güvencesiyle Türkiye pazarına sunulan ürünler, Turkcell Flagship mağazaları, turkcell.com.tr ve Şengüller Turkcell İletişim Merkezleri'nin yanı sıra ülke genelindeki seçkin aksesuar mağazalarından temin edilebiliyor.

Telefonlar için özel cepli sırt çantası
Şık tasarımı ve hafif yapısı ile doğa yürüyüşleri yapanların en yakın arkadaşı olmaya aday SBS spor sırt çantası, bel klipsi ile vücudun adeta bir parçası haline geliyor ve hareketleri kısıtlamıyor. Çanta, akıllı telefonlar için geliştirilen özel cebi ile de fark yaratıyor. 5,5 inç ve altındaki ekran büyüklüğüne sahip akıllı telefonların konabildiği bu cep, cihazın dokunmatik özelliklerinin de kullanılmasını sağlayarak, özellikle yürüyüş sırasında GPS ve diğer uygulamalardan yararlanmaya yardımcı oluyor.

Maceranıza müzik eşlik etsin
Doğadaki macerasına müziğin de eşlik etmesini isteyenler için geliştirilen SBS Bluetooth hoparlör, IPX4 standardındaki suya dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. 10 metreye kadar kablosuz müzik keyfi sunan 5W çıkış gücüne sahip ürünün üzerinde, gelen telefon çağrılarını yanıtlamak ve sonlandırmak için butonların yanı sıra 3,5 mm’lik jak girişi yer alıyor. Askı kayışı ise ürünün bileğe takılarak taşınmasını kolaylaştırıyor.

Hem lamba hem powerbank
4W gücünde LED lambası bulunan bu ürün, akıllı telefonlar için şarj kaynağı olarak da kullanılabiliyor. Üç farklı güçteki aydınlatma moduna ek olarak SOS modu da bulunan ürün, lamba olarak kullanıldığında 5 bin saate kadar çalışabiliyor. Plaj akşamlarındaki eğlenceleri ya da kamp yerlerini karanlıktan kurtaran SBS LED lamba, 8800 mAh kapasitesi ile akıllı telefonların şarj edilebildiği son derece güçlü bir enerji kaynağı olarak da kullanılabiliyor.

Ultra hafif kafa lambası
Ultra hafif yapısı ile tırmanma gibi ekstrem sporlarla uğraşanların yanı sıra koşucuların da kullanabileceği SBS LED kafa lambasının SOS dahil dört farklı aydınlatma seviyesi bulunuyor. 3 adet AAA pille çalışan ürün suya dayanıklı ve 3W gücünde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT