Doğadan Yansıyan Işık Evinizde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğadan Yansıyan Işık Evinizde

Tarihler: 21 Temmuz 2015 Salı ~ 21 Eylül 2015 Pazartesi

Firma: Tureks Stone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2015 ~ Eyl 21, 2015

Tureks Stone'dan dekorasyona aydınlık katan koleksiyonlar

Tureks Stone bej, krem, kahve ve zeytin yeşili doğal taşları, en doğal renkleriyle ve çarpıcı bir şıklıkla dekorasyona taşıyor.

Tureks Stone, yenilikçi tasarım anlayışıyla trend yaratan koleksiyonlara imza atıyor. Bej, krem, kahve ve zeytin yeşili renkleriyle evlere daha fazla aydınlık ve ferahlık kazandıran Tureks Stone koleksiyonları, günlük yaşam mekanlarının yanı sıra banyo ve mutfak dekorasyonuna da farklı bir derinlik ve şıklık katıyor.

Geniş kare formlar ile petek örgü kompozisyonlardan oluşan bej, krem ve kahve renkli Tureks Stone koleksiyonları, dekorasyonlarda farklılık arayanlara özel seçenekler sunuyor. Doğal taşların kendine has dokusunu zedelemeden özel bir teknikle işleyen Tureks Stone; bej, krem, kahve ve zeytin yeşili renkleri en doğal tonlarıyla dekorasyona taşıyor.

Ev ve ofis yaşamımın her alanı için uygun seçenekler sunan Tureks Stone'un bej, kahve, krem ve zeytin yeşili doğal taşları, baş döndürücü cazibesi ve yenilikçi tasarım gücüyle mekanlara özel bir görünüm kazandırmayı başarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT