Doğal İçeriklerin Enerjisi

Doğal İçeriklerin Enerjisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğal İçeriklerin Enerjisi

Tarihler: 03 Temmuz 2018 Salı ~ 03 Eylül 2018 Pazartesi

Firma: Loreal Paris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2018 ~ Eyl 3, 2018

L’Oréal Paris’ten cilde renk katarken sağlıklı ve ışıl ışıl bir görünüm veren yepyeni bir seri… L’Oréal Paris “Wake Up & Glow” ailesi, yüksek oranda doğal içerikli ve cilt dostu formülüyle iyi ve canlı hissettirirken, yazın enerjisini cildinize yansıtıyor.

Birbirinden çarpıcı ve özel ürünleri ile makyaj trendlerine yön vermeye devam eden L’Oréal Paris’in yeni makyaj ailesi “Wake Up & Glow” doğal içerikli, cilt dostu formülü ile her an doğal, ışıl ışıl ve enerjik görünmenizi sağlıyor. Sağlıklı ve ışıl ışıl bir görünüm için cildinize renk katan ilk doğal içerikli Wake Up & Glow ailesi, aydınlık veren renkli nemlendirici, likit aydınlatıcı, şeftali tonlu allık, mat bronzlaştırıcı pudra ve aydınlatıcı palet serisi ile enerjinizi yansıtacak.

Mat Bronzlaştırıcı Pudra ile Brozluğa merhaba…
Cilde natürel bronzluk ve canlılık veren ilk mat bronzer, “Wake Up & Glow” ailesinden ‘Back To Bronze’, % 84 doğal içeriği,hindistan cevizi, mango özü ve mat bitişli, ince yapılı formülü ile doğal brozluk sunarken, tüm bakışları üzerinize çekecek.

Şeftali Kokulu Allık: ‘Life’s a Peach’ …Şeftali kokulu ilk allık ‘Life’s a Peach’ sizi asla yolda bırakmayan %77 doğal ve şeftali özü içeren formülü ile cildinize renk ve ışıltı katarak canlı bir görünüm sunuyor. Tüm cilt tonlarına uyum sağlayan ‘Life’s a Peach’ akıllardan çıkmayacak kokusu ile de kadınları cezbediyor.

Bonjour Nudista Aydınlık Veren Renkli Nemlendirici ile Anında Daha Işıltılı Ve Daha Canlı Bir Görünüm…
Pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm için kayısı yağı ile özel olarak zenginleştirilmiş aynı zamanda yeşil çay özü ve E vitamini içeren özel formülü ile ‘Bonjour Nudista aydınlık veren renkli nemlendirici, cildinizi nemlendirerek, aydınlık, canlı ve ışıltılı bir ten sunuyor. ‘Bonjour Nudista aydınlık veren renkli nemlendirici, 3 farklı tonu ve %92 doğal içeriği ile cildi nemlendirirken cilde anında uyum sağlarken “nude tonlarıyla” da büyük konfor sunuyor.

Glow Mon Amour Sihri
Hindistan cevizi yağı içeren likit aydınlatıcı ‘Glow Mon Amour’ ile içten gelen doğal ve sağlıklı bir görünüme sahip olun! İki damla Glow Mon Amour’u fondöteninizle ya da BB kreminizle karıştırıp cildinize uygulayarak sihri gerçeğe dönüştürün. Sparkling Love ve Loving Peach olmak üzere iki farklı tonu ile Glow Mon Amour, ışıl ışıl bir etki yaratıyor.

Laie En Glow Aydınlatıcı Palet İle Efor Sarf Etmeden Renklendir, Canlılık Kat, Aydınlat…
Hindistan cevizi yağı içeren ilk aydınlatıcı palet ‘La Vie En Glow’ mükemmel ışıltılı bir görünümün sırrını veriyor. Hafif ve kolay uygulanan dokusu ile yanak, alın, kaş kavisi, göz pınarları, omuz ve dekolte bölgelerinde ışığınızı yakalamanızı sağlıyor. La Vie En Glow, ile ışık saçan parlaklığa kavuşun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT