Doğanın Tüm Notalarını Teninizde Hissedin!

Doğanın Tüm Notalarını Teninizde Hissedin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğanın Tüm Notalarını Teninizde Hissedin!

Tarihler: 18 Ağustos 2021 Çarşamba ~ 18 Ekim 2021 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2021 ~ Eki 18, 2021

Kozmetik alışverişinin en keyifli adresi Boyner, doğanın tüm notalarını bir araya getirdiği parfüm koleksiyonu ile yaz kokusu arayanların da adresi oluyor.

Karşı konulmaz enerji ve neşesiyle her şeyi üstlenen kadınların ruhunu yansıtan Givenchy Live Irresistible Rosy Crush, Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal, Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche, Tom Ford Soleil Brulant, Versace Dylan Turquoise, Marc Jacobs Perfect ve Korres Morning Mimosa gibi seçeneklerle kadınlar feminen bir dünyanın kapılarını aralarken yazın tazeliğini de tenlerinde hissediyor. Boyner, yaz günlerine parfümleriyle uyum sağlamak isteyen erkekler için de farkı seçenekleri bir arada sunuyor. Armani Gio Profondo, Yves Saint Laurent, Tommy Hilfiger Impact Intense, Bvlgari Man Glacial Essence, Versace Eros ve Burberry Mr. Burberry Element gibi kokular ile erkekler bu yaza hafif ama bir o kadar da iddialı kokularla iz bırakıyor. Boyner, bu yaza damga vuracak en beğenilen kokuları mağazalarında ve boyner.com.tr’de zengin seçeneklerle bir araya getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT