Doğtaş’tan Farklı Zevk ve İhtiyaçlar İçin Farklı Köşe Takımları

Doğtaş’tan Farklı Zevk ve İhtiyaçlar İçin Farklı Köşe Takımları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğtaş’tan Farklı Zevk ve İhtiyaçlar İçin Farklı Köşe Takımları

Tarihler: 20 Mayıs 2022 Cuma ~ 20 Ağustos 2022 Cumartesi

Firma: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2022 ~ Ağu 20, 2022

Doğtaş’ın farklı zevk ve ihtiyaçlar için tüketicilerinin beğenisine sunduğu köşe takımları; yaşam alanlarını kişiselleştirmeye yardımcı oluyor. Yalın ve Modern Lucca Plus;

Lucca Plus köşe takımı, samimi, yalın ve modern tasarım çizgilerini yaşam alanlarına taşıyor. Lucca Plus köşe takımı, toprak tonları, tarçın, gri ve bej alternatifleriyle, Doğtaş Home koleksiyonunda yer alan dekoratif kırlentlerle harmanlanarak eşsiz ve kişiye özel bir tasarım birlikteliği sunuyor. Ayak kısımlarında, ceviz ve ahşap seçenekleri sunan köşe takımı, maksimum rahatlık sunan özel sünger yapısıyla, hayallerdeki konfor düzeyini gerçeğe dönüştürüyor. Lucca Plus köşe takımının puf modülü, arzu edildiğinde geniş bir yatağa dönüştürme opsiyonu sunuyor.

Üst Düzey Konforun Yeni Adı; Giza
Modern yaşam alanlarında tercihe göre modüler köşe alternatifleri sunan, üst düzey konforun yeni adı Giza köşe takımı, evleri vazgeçilmez mekanlara dönüştürüyor. Zengin renk alternatifli kadife türevi gövde kumaşların, modern geometrik desenler ve deri dokularla kombinlendiği Giza köşe takımı, üstün rahatlık sağlayan hybrid oturum konforuyla, göz dolduruyor. USB, kitaplık ve depolama alanı sunan, ceviz ahşap detaylı, teknolojik modül ise yaşam alanlarında ekstra konfor sunuyor.

Dar mekanlara fonksiyonel çözüm; Teos
Minimal tasarımıyla dar mekânlara fonksiyonel çözümler yaratan Teos köşe takımı, depolama alanı sunan sandık özelliği ve zero-wall mekanizmalı yatak olma özelliğiyle, bir köşe takımından fazlası. Kol kısımlarında bulunan USB alternatifiyle teknolojik işlev de sunan Teos, ceviz rengi ayaklarıyla sıcak bir dekorasyon anlayışını yansıtıyor. Bağımsız modüllerinin bir araya getirilmesiyle mini ve midi kombinasyon alternatifleri sunan Teos’un renk alternatifleri arasında turuncu ve vizon gri tonları bulunuyor, ekose ve kazayağı desenlerinin yanı sıra, hâkî tonları ve kiremitler aksan renk olarak sunuluyor.

Retro ve Modern Anlayışın Bileşkesi; Joy
Geniş yelpazedeki renk alternatifli kadife kumaşlarla, şönil ve desenli kırlentleri birleştiren Joy köşe takımı, yumuşak ve konforlu bir oturum keyfi sunan minder yapısıyla yaşam alanlarında rahatlık sunuyor. Kol kısımlarında bulunan USB alternatifi ile teknolojik işlev de sunan Joy, siyah metal ayaklarıyla modern ve yalın bir zevki yansıtıyor. Renk alternatifleri arasında çağla yeşili, turuncu ve farklı gri tonları bulunan Joy’da, ekose ve kazayağı desenlerinin yanı sıra, maviler, yeşil tonları ve kiremitler aksan renk olarak sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT