Domenico Koleksiyonu

Domenico Koleksiyonu

Tarihler: 24 Haziran 2019 Pazartesi ~ 24 Ağustos 2019 Cumartesi

Firma: Dolce Gabbana

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2019 ~ Ağu 24, 2019

El işçiliğinin, teknik ve yaratıcı ilhamla bir araya gelerek oluşturduğu aşk ve gelenek temasından beslenen, vintage dokusuyla eskimeyen maskülen klasik bir tarza sahip olan Domenico modeli ikonik tasarımıyla yeniden karşımıza çıkıyor.

İkonik Domenico güneş gözlükleri saf Dolce&Gabbana tarzında eskimeyen bir şıklığa sahiptir. Modelde kalın kare bir tasarım ve metalik ayrıntılar bulunur. Domenico gözlükleri klasik siyahın yanı sıra sofistike çizgili asetat versiyonlarıyla sunuluyor; kahverengi lenslerle kahverengi, kahverengi lenslerle gri ve fotokromik buğulu lenslerle mavi.

Domenico Dolce’nin taktığı bu ikonik Domenico gözlüğü Dolce&Gabbana tarzını seçen erkekler için olmazsa olmaz bir aksesuar. Yeni modelde kalın kare bir tasarım ve yenilikçi bir ayrıntı bulunuyor: asetat çerçevenin üzerine yerleştirilen ve köprüyü oluşturan tek parça lens ile elde edilen maske yapısı.

Klasik siyah ve Havana çeşitleri ve siyah lenslerinde aynalı Dolce&Gabbana logosu olan yeni siyah Millennial modeliyle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT