Done by Deer - Little Interiors Serisi Türkiye’de

Done by Deer - Little Interiors Serisi Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Done by Deer - Little Interiors Serisi Türkiye’de

Tarihler: 11 Aralık 2018 Salı ~ 11 Şubat 2019 Pazartesi

Firma: Done by Deer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2018 ~ Şub 11, 2019

Done by Deer’in “Little Interiors” serisi ile geçmişin güzelliği bugünün modern İskandinav hissiyle birleşti. Tasarım kategorisinin en saygın ödüllerden biri olan Red Dot Award’ın 2017 yılında zamansız tasarımı sebebiyle ödüllendirdiği Done by Deer “Little Interiors” serisi artık Türkiye’de!

Çocuk odasında en önemli nokta, oyun oynama ve işlevsel dekor arasındaki doğru dengeyi bulmaktır. Tasarımlarında 50’li ve 60’lı yılların işçiliğinden esinlenilen Done By Deer’in “Little Interiors” serisi, oldukça detaylı bir şekilde hazırlanan parçalarıyla çocukların uyku, alt değiştirme ve saklama ihtiyaçlarını eşsiz bir şekilde karşılıyor. Herhangi bir dekorla uyum sağlayacak zarif, retro bir görünüme sahip olan ve ihtiyaçlara göre şekillenebilen “Little Interiors” serisi, çocuklar için benzeri olmayan bir yaşam alanı yaratıyor. Tasarım kategorisinin en prestijli ödüllerden biri olan Red Dot Award’ın 2017 yılında en az 5.500 ürün arasından seçerek, zamansız tasarımı ile ödüle layık gördüğü Little Interiors serisi artık Türkiye’de!

Little Interiors: Pratik, Modern, Keyifli
“Little Interiors” bebek karyolası, çocukların ihtiyaçlarına ve gelişimine göre ayarlanarak onları bebeklikten yürüme çağına taşıyor. Ayarlanabilir iki farklı yükseklik seçeneği ile yıllar boyu kullanım için ideal olan karyola, ön kısma takılıp çıkartılabilen kenar koruması ile çocuklar için oldukça güvenli bir yatağa dönüşüyor. Karyola, ilerleyen dönemde anne ve babaların çocuklarıyla daha rahat vakit geçirebilmesi için kanepe olarak da kullanılabiliyor. “Little Interiors” şifonyerinin üstüne eklenebilen alt değiştirme tepsisi, konforlu ve pratik bir alt değiştirme ünitesi sağlıyor ve yumuşak saklama sepetlerine geniş bir yer bırakıyor. İlerleyen dönemlerde ise bu şifonyer, çocukların oyuncaklarının ve kitaplarının koyulabilmesi için ebeveynlere harika bir alan yaratıyor.

%100 Dost Canlısı Danimarka Tasarımı
Her bir ögeyi mükemmel kılmak için yenilikçi tasarımı, güvenliği ve renklerin cesur kullanımını birleştiren Done by Deer, çocukları göz önünde bulundurarak dekorasyonda dengeyi korumak isteyen ve Danimarka tasarımlarının sadeliğini takdir eden aileler için benzersiz alanlar yaratıyor. Modern İskandinav tasarımını bebekler ve çocuklar için keyifli ve eğlenceli özellikler ile birleştiren Done by Deer’in her bir ürünü %100 dost canlısıdır ve sıkı Avrupa güvenlik standartlarına uymak için detaylı testlerden geçirilmiştir. Yenilikçi tasarımlarıyla defalarca Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülen Done by Deer’in, bebek ve çocuklar için sunduğu uyku tekstili ürünlerinde de %100 Oeko-tex sertifikalı pamuk kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT