Dudaklar Parlaklığın En Pürüzsüz Haliyle Buluşuyor

Dudaklar Parlaklığın En Pürüzsüz Haliyle Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dudaklar Parlaklığın En Pürüzsüz Haliyle Buluşuyor

Tarihler: 08 Ocak 2020 Çarşamba ~ 08 Mart 2020 Pazar

Firma: Bobbi Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2020 ~ Mar 8, 2020

Size kendinizi iyi hissettirecek botanik yağlar, dudaklarınızın vazgeçilmezi olmaya aday bu üründe olağanüstü bir parlaklık ile buluşuyor. Yeni güzellik tutkunuz Crushed Oil-Infused Gloss ile rüya gibi parlaklık, içinizi ısıtan renk seçenekleriyle sizi bekliyor.

Özel yağ bileşenlerine sahip formülüyle dudaklarda adeta kayan kolay bir uygulama sağlarken geride yumuşak bir his bırakır. Kahve Çekirdeği ve Kukui Fındığı yağı gibi botanik yağlar içeren besleyici ve zengin formülü sayesinde dudaklarınız derinlemesine beslenerek neme doyacak.

Dolgunlaştırıcı dokusu ve cam parlaklığına sahip, çekici renk tonlarıyla Crushed Oil-Infused Gloss, dudaklarınızın doğal görünümünü mükemmelleştiriyor. Özel formülü sayesinde asla yapışmaz ve ağırlık hissi bırakmaz.

Crushed Oil-Infused Gloss göz alıcı renkleri ve hafif dokusuyla yoğun nemlendirme sağlar. Hayallerinizdeki parlaklıkla tanışın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT