Dünyaca Ünlü Meksikalı Ressam Kaykayın Klasik İkonuyla Buluşuyor

Dünyaca Ünlü Meksikalı Ressam Kaykayın Klasik İkonuyla Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dünyaca Ünlü Meksikalı Ressam Kaykayın Klasik İkonuyla Buluşuyor

Tarihler: 25 Haziran 2019 Salı ~ 25 Ağustos 2019 Pazar

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2019 ~ Ağu 25, 2019

Vans, kendini yaratıcı şekilde ifade edenlerin ve her zaman sınırların dışında “Off The Wall” hissedenlerin sembolü olmuştur. Vans Vault, sanatı ve markanın genelin dışındakilere olan bağlılığını kutlamak için ikonik ressam Frida Kahlo’nun onuruna benzersiz bir ayakkabı koleksiyonu tasarladı. Kahlo’nun en çok tanınan self portrelerinden ve Meksika’dan ilham alan eserlerinden yola çıkan Vans Vault x Frida Kahlo koleksiyonu, sanatçının ikonik eserlerini itinayla Vans’in klasik siluetleriyle bir araya getirdi.

Meksika’nın mirasından oldukça etkilenen Frida Kahlo’nun kişilik, cinsiyet, sınıflar arası ayrımcılık ve ırk sorularının cevaplarını arayan, naif ve halk sanatı olarak adlandırılabilecek bir stili bulunuyor. Frida Kahlo hayatı boyunca Amerika, Avrupa ve Meksika’da yaşadı.

İlk bakışta tanınan parçalardan oluşan koleksiyonda üç ikonik Vans modeli yer alıyor; Kahlo’nun self portresinin bulunduğu OG Sk8-Hi LX modeli, karpuz deseniyle kaplı OG Authentic LX modeli ve Kahlo’nun 1940 yılında yaptığı meşhur “Self-Portrait with Thorn Necklace and Hummingbird” isimli tablosunun yer aldığı OG Slip-On LX modeli…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT