E.C.A.’nın Kusursuz Tasarımları Teknoloji ile Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi E.C.A.’nın Kusursuz Tasarımları Teknoloji ile Buluşuyor

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: E.C.A

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Şub 14, 2013

Yeni nesil teknolojik tasarım trendlerini armatürlerine yansıtan E.C.A. Neva ve Novita Serileri ile yalın bir görünüm çizerken, çevreci özelliği ile de daha az su kullanımını destekliyor.

E.C.A.’dan tasarımı ve ekolojik özellikleri birleştiren Neva Serisi
Tasarımda sağlamlığı yansıtan dikdörtgenlik ve estetiği yansıtan yuvarlak kesitlerin birleşmesiyle oluşan ve hatları ile dikkat çeken Neva Serisi,E.C.A.’nın eski dönem tasarımlarını yeni dönem tasarımları ile birleştirerek geçmişten günümüze değişimin göstergesi oluyor.

Kullandığı kartuş ve perlatörü ile daha az su tüketilmesini sağlayan ve maksimum tasarruf özelliği sunan Neva Serisi, çevreci ürünler arasındaki yerini alıyor. Seri içinde yer alan lavabo bataryası, banyo bataryası, yüksek tip lavabo bataryası ve ankastre lavabo bataryası farklı ihtiyaçlar için seçenek sunuyor. Daha az hammadde kullanılan ve gövde içine gömülerek daha yalın bir görünüme kavuşan lavabo bataryası hem çevreci özelliği hem de estetik görüntüsü ile dikkat çekiyor. 2 parça olarak üretilen yüksek tip lavabo bataryalarının aksine tek parça üretilerek, çanak lavabolar için inovatif bir alternatif sunuyor. Banyo bataryasında yer alan yön değiştiricinin farklı kullanımı ile banyolarınızın havası değiştiren Neva Serisi, keyifli bir duş için yenilikçi çözümler sunuyor. Bunların yanında, ankastre lavabo bataryalarında sunulan ve kolun altından duvara doğru uzanan silindirik yapı yerine Neva Serisi bu sorunu duvar içindeki modülünde çözüyor.

Sadeliği arayanların tercihi Novita Serisi
Keskin hatlarla organik hatları birleştiren E.C.A. Novita Serisi detaydan arındırılmış tarzı ile sadeliğin adresi oluyor. Yuvarlak kesitlerin ön plana çıkması ile sahip olduğu joystick kartuş ve perlatörü sayesinde Novita Serisi daha az su tüketiyor.

Tasarımı ile olduğu kadar çevre dostu özelliği ile de dikkat çeken bu serinin; sahip olduğu lavabo bataryası, ankastre banyo bataryası, yüksek tip lavabo bataryası ve ankastre lavabo bataryası seçenekleri ile her ihtiyaca yönelik çözümler sunuluyor. Lavabo bataryası standart kartuşu tasarımı ile joystick kartuş gibi kullanarak yalın bir görünüme kavuşurken, duvara monteli olan ankastre banyo bataryası ise, el duşunun çıkış ucu ve tepe duşuna giden yolların birbirinden bağımsız çevirmeli bir yön değiştirici kullanılarak aktifleştirilmesi ile farklı bir görünüm kazanıyor. Çanak lavabolar için tasarlanmış olan yüksek tip lavabo bataryası tek bir parça olarak üretilerek benzerlerinden ayrılıyor. Yine çanak lavabolar için tasarlanan Novita ankastre lavabo bataryasında tüm detaylar duvar içindeki modülde çözülerek sade bir görünüm kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT