ECCO Ayakkabı Bu Sonbahar Konforu Deri Şıklığı ile Buluşturuyor

ECCO Ayakkabı Bu Sonbahar Konforu Deri Şıklığı ile Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi ECCO Ayakkabı Bu Sonbahar Konforu Deri Şıklığı ile Buluşturuyor

Tarihler: 12 Kasım 2018 Pazartesi ~ 12 Aralık 2018 Çarşamba

Firma: ECCO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2018 ~ Ara 12, 2018

İskandinavya’nın ayakkabı devi ECCO, sonbahar sezonuna özel tasarladığı CORKSPHERE koleksiyonu ile deri şıklığını ve konforunu ayaklarınıza getiriyor.Farklı tarzlara hitap eden üç farklı serisiyle 2018/2019 Sonbahar/Kış sezonunun gözdesi olmaya aday koleksiyon, ECCO tarafından geliştirilen asma tabanıyla benzersiz ve son derece yenilikçi bir özellik taşıyor.

Yarım asırdır dünyanın her yerinde stil ve rahatlığı temsil eden dünyanın en büyük ikinci deri ve ayakkabı üreticisi ECCO, sonbaharın gelişini müjdeleyen CORKSPHERE koleksiyonunu vitrine çıkardı. Kadınlara ve erkeklere özel iki farklı bot serisi ile son zamanların gözdesi Sneakers tarzı ayakkabıları napa ve süetle yorumlayan koleksiyon, Unisex kullanımlar için de son derece uygun.

Her bir adımınızda ayakkabının rahatlığını ve uyumunu arttırmaya devam eden botlar, mantar tabanı sayesinde ayağınızın şekline kolaylıkla uyum sağlıyor. ECCO'nun kendi geliştirdiği yenilikçi FLUIDFORM ™ teknolojisini kullanarak tasarladığı CORKSPHERE koleksiyonuna sahip modeller, üstün performansıyla ayaklarınızı hiç olmadığı kadar rahat hissettiriyor.

Modern ve kaliteli hammaddelerin ve teknolojik olarak gelişmiş dinamik konfor platformlarının birleşimiyle hayat bulan ECCO'nun asma taban teknolojisine sahip koleksiyonu birinci sınıf deri botlar, napa ve süet derilerin kombinasyonundan oluşan botlar ve Sneaker olmak üzere üç farklı seriden oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT