Ecco ile Sokak Tarzı Şıklıkla Buluştu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ecco ile Sokak Tarzı Şıklıkla Buluştu

Tarihler: 26 Ağustos 2015 Çarşamba ~ 26 Ekim 2015 Pazartesi

Firma: Ecco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2015 ~ Eki 26, 2015

Danimarkalı ECCO, sokak tarzıyla modayı birleştirdiği yeni SOFT 7 serisinde sofistike bir rahatlık sunuyor.

ECCO’nun yeni Soft 7 serisi kadınlar ve erkekler için geçmişe ait referanslardan ve fütüristik fikirlerden ilham alınarak yaratıldı. Eskimeyen ECCO klasiklerinin yeni bir yorumu olarak karşımıza çıkan bu seri, kentsel yaşamın özünü yansıtıyor. Serideki siyah ve beyaz kontrastlar çarpıcı ama sportif sokak stiliyle dikkat çekiyor. ECCO Soft 7’nin bu stili, ortak bir estetiği ve sınır tanımayan değerlere sahip gerçek küresel modayı temsil ediyor.

ECCO’nun rahat SOFT 7 serisinde eşofmandan esinlenilmiş ceketler ve deri sneaker kombinasyonu, cool&salaş şehirli hissiyle bütünleşiyor. Sneaker trendi dünyada hızla yayılırken SOFT 7 stil ve işlevselliğin mükemmel birlikteliğiyle gençlere sesleniyor. Bu yeni tarzda isminden de anlaşılacağı gibi ayakkabıların esnek bir tabana ve ekstra yumuşak bir deriye sahip olduğunu görüyoruz.

Yine bu sokak modasını yumuşak ECCO San Diego derisinden cool ve sofistike tarzlı ECCO DENİO SD postacı çantası ile tarzınızı tamamlayacaksınız. Çantanın pratik cepleri ve anahtarlık kayışları sayesinde tüm eşyalarınız çantanızla bir şıklığa dönüşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT