ECCO Sandaletler ile Bayram Tatili Rahat Geçiyor

ECCO Sandaletler ile Bayram Tatili Rahat Geçiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi ECCO Sandaletler ile Bayram Tatili Rahat Geçiyor

Tarihler: 27 Ağustos 2017 Pazar ~ 27 Ekim 2017 Cuma

Firma: Ecco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2017 ~ Eki 27, 2017

ECCO sandaletler ile İskandinav şıklığı ve konfor bayram tatilinde de ayağınızda … Dolgulu mikrofiber iç tabanı ve ince tasarımı ile “Damara”, 3 farklı noktadan ayarlanabilir yapısıyla “Offroad” ve uzun doğa yürüyüşleri için tasarlanan güçlü yapısıyla “Biom” serileri konforu sadelik ve kaliteyle birleştiriyor, ECCO ile uzun bayram tatili ferah geçiyor.

İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan ECCO, tasarladığı birbirinden şık ve konforlu sandaletlerle yaklaşan bayram tatilinde de favoriniz olacak. Yarım asırdır dünyanın her yerinde stil ve rahatlığı temsil eden ECCO, üç farklı sandalet serisiyle bayram gezmelerini sevenlerin keyfine keyif katacak.

Esnek ve yumuşak deriyi, konfor, sade ve ince profilli tasarım ile buluşturan Damara serisi, gün boyu ferahlık sağlayan dolgulu mikrofiber iç ve son derece hafif dış tabanı ile adeta esnekliğin yeni adı. Damara, sağladığı zemin tutuşu sayesinde, özellikle plajda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model olarak öne çıkıyor.

Teknoloji sandaletle buluştu
Hemen her arazide dinamik destek ve üstün çekiş sağlamak için RECEPTOR® teknolojisi ile dayanıklı kauçuktan üretilen Offroad serisi, performans özelliklerinin yanı sıra neopren astar, yumuşak mikrofiber örtüsü ve doğrudan enjeksiyonlu poliüretan orta taban köpük ile hafif EVA tabanlığın keyfini yaz boyunca her türlü arazide çıkarmanız için özel olarak tasarlandı.

Son olarak ise modern bir spor ayakkabının cool tasarımı sayesinde uzun doğa yürüyüşleriyle baş edebilecek bir sandalet tasarımı olarak dikkatleri çeken Biom serisi, üstün performansı gün boyu konfor ve şıklıkla birleştirerek sandalet severleri yepyeni bir tasarım anlayışıyla tanıştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT