Ecco’dan Yılan Derisine ‘Shape’ İle Farklı Bir Yorum

Ecco’dan Yılan Derisine ‘Shape’ İle Farklı Bir Yorum

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ecco’dan Yılan Derisine ‘Shape’ İle Farklı Bir Yorum

Tarihler: 19 Eylül 2016 Pazartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Ecco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2016 ~ Kas 19, 2016

Zamansız bir trend olan yılan derisi deseni, İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO ile yeniden hayat buldu. ECCO, SHAPE Koleksiyonu’nda yer alan yılan derisi desenli ayakkabı, bot ve çanta modelleriyle gösterişi ve iddiayı seven kadınlara hitap ediyor.

İskandinav stilini teknolojik konforla birleştiren Danimarkalı ECCO, 2016 Sonbahar/Kış Koleksiyonu SHAPE ile şıklık ve görkemi merkezine alıyor.

SHAPE Koleksiyonu ile yüksek topuk ve iddiadan vazgeçmeyen kadınlara ‘sihirli topuk’ teknolojisi sayesinde konforu hediye eden ECCO, sezon trendlerinden yılan derisi baskısı modelleriyle kadınları kendine ilk görüşte aşık ediyor.

Yılan derisi baskısı tutkunları ECCO tasarımları sayesinde 90 mm’lik topuklarıyla hem şıklıktan hem de konforlarından ödün vermiyor.

ECCO’nun yılan derisi baskılı topuklu ayakkabı ve bot modelleri sayesinde en sade kıyafetleriniz hareketlenecek. Şıklığınızı yine aynı koleksiyonda yer alan ve yumuşak derisiyle öne çıkan ECCO SCULPTURED Day Clutch ile tamamlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT