Edilcuoghi’den Sadelik ve İnceliğin Doğal Yansıması: ‘Tone Satin’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Edilcuoghi’den Sadelik ve İnceliğin Doğal Yansıması: ‘Tone Satin’

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Ağustos 2014 Salı

Firma: Kale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Ağu 26, 2014

İtalya’nın prestijli markası Edilcuoghi, seramiklerinde buluşturduğu dengeli tonların mükemmel bir uyum yakaladığı ‘Tone Satin’ koleksiyonu ile mekanlarda zarif bir atmosfer yaratıyor.

Benzersiz seramikleri ile kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlayan Edilcuoghi, ‘Tone Satin’ koleksiyonunu, sadelikten gelen inceliğin ve doğal dizaynın bir yansıması olarak sunuyor. ‘Tone Satin’, değişebilir saten yüzeylerin modern tasarımla buluşması sonucu özellikle iç mekanlarda hayat buluyor. Modern, zarif ve sofistike koleksiyon, 20x60 cm boyutuyla üretiliyor.

Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya imkan sağlayan seramikler üreten Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor.

İtalya’nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde üretilen Edilcuoghi’nin tüm koleksiyonları, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT