Edwards ile Detaylarla Ön Plana Çıkın

Edwards ile Detaylarla Ön Plana Çıkın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Edwards ile Detaylarla Ön Plana Çıkın

Tarihler: 21 Haziran 2018 Perşembe ~ 21 Ağustos 2018 Salı

Firma: Edwards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2018 ~ Ağu 21, 2018

Tarzını dinamik bir ruhla anlatan Edwards, kıyafetlerin tamamlayıcısı aksesuarlar ile yazı renklendiriyor.Yenilikçi ve rahat koleksiyonuyla herkesi kendine çeken Edwards özgür kadının ruhunu aksesuarlarla tamamlıyor. Düz bir t-shirt üzerine tek başına kullanılan renkli bir kolye ya da bilezik büyüleyici bir hava katarken, abartıdan uzak ama dikkat çeken yüzükler tarzınıza farklı bir boyut getiriyor.

Tekli sallantılı ve kulağı kaplayan çiçek motifli küpeler yazın tazeleyici enerjisini doğallığıyla süslüyor. Kadınların elinden düşmeyen clutch çantalar kombinleri tamamlarken günlük kullanıma uygun omuz ve sırt çantaları sezonun favori parçaları arasında yerini alıyor.

Erkek koleksiyonunda ise en çok şapkalar dikkat çekiyor. Eğlenceli cüzdan ve kemerler ise yazın ruhunu yansıtıyor.

Edwards; Brooks Brothers ,Replay, Armaggan, Sperry Top Sider, Graf Von Faber Castell, Anchor&Crew, Herschel, Juliette ve Epidotte ile klasikten moderne her zevke hitap eden ürünleri ile yenilikçi stillere ilham kaynağı oluyor.

Genç ve dinamik hissettirecek aksesuarlar ile yaza renk katmak için Edwards Akmerkez, Oasis Designer Outlet, Kalamış Marina, Konak Pier AVM, Capitol Edwards, Land Of Legends ve edwards.com.tr’ye uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT