Efsaneleşen Tasarım Air Max’ten Yeni Model: The Air Max Lunar 1

Alışveriş Alışveriş Rehberi Efsaneleşen Tasarım Air Max’ten Yeni Model: The Air Max Lunar 1

Tarihler: 14 Ağustos 2014 Perşembe ~ 14 Ekim 2014 Salı

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2014 ~ Eki 14, 2014

Spor ayakkabıda devrim yaratan yastıklama sistemiyle kitleleri peşinden sürükleyen Nike Air Max, 27 yıl sonra bir kez daha evrimleşerek The Air Max Lunar 1 modeliyle bir yeniliği daha gerçekleştiriyor.

İlk kez 1987’de tasarlanan “Air Max” ayakkabıların tabanlarında yer alan pencereyle eşsiz yastıklama tekniğini görünür kılarak yenilikçi tavrını kullanıcılarına sunan Nike, günümüzde son teknolojiden yararlandığı Air Max efsanesini geliştirmeyi sürdürüyor. 2008 yılında en iyi destek ve konforu sunan Nike Lunarlon teknolojisinin oluşturulmasının ardından bu iki özelliğin birleştiği ayakkabıda, kalın neon renge sahip lunar taban ve belirgin renge sahip pencere dikkat çekiyor. Geleneksel Air Max özelliklerini Nike Lunarlon teknolojisiyle destekleyerek mükemmel esneklik ve hafifliğin uyumunu bir arada sunan The Nike Air Max Lunar1, dikişşiz yapısıyla yeni bir görünüme kavuşuyor. Original Air Max’de yer alan detayları ve klasik çizgiyi koruyan ayakkabı, nefes alabilen panelleriyle konfor sunarak bir ayakkabının sahip olması gerekenlerin ötesinde bir deneyim sunuyor.

Air Max Lunar1’e yetkili Nike mağazalarında ulaşılabiliyor.

Fiyat: 299 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT