Efsanevi Jean Markası Loft Yeni İmajı İle Soluk Kesiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Efsanevi Jean Markası Loft Yeni İmajı İle Soluk Kesiyor

Tarihler: 28 Ağustos 2014 Perşembe ~ 28 Ekim 2014 Salı

Firma: Loft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2014 ~ Eki 28, 2014

LOFT yeni imajı ve güçlü kampanyası ile 2014/15 sonbahar kış sezonuna çok güçlü bir giriş yapıyor. Dünya çapında isim yapmış stilist ve artistik direktör Semra Russell’ın ekibiyle çalışmalarına devam eden LOFT jeans için, Londra’nın Shoreditch semtinde çok renkli bir kampanya çekildi. Semra Russell, fotoğrafçı olarak birlikte çalışmaktan büyük zevk aldığı Danimarkalı Haifa Ollsenn’ı görevlendirdi. Sızlanmayı kes cazi-beni kullan gibi güçlü sloganlarla ilerleyen markanın yeni imaj kampanyası görülmeye değer.

LOFT erkeği her zaman olduğu gibi hayata karşı dik duruyor, havalı ve asi bir duruş sergiliyor. Folklorik ve yerel hikayeler ile farklı ülke ve kültürlerin izlerinin rastlandığı toprak renklerinden oluşan geo-functional, industrial evolution teması, kolej tarzını yansıtan navy, kırmızı, elektirk mavisi renklerinin hakim olduğu Royal Street, LOFT erkeği ile çok örtüşen koyu renklerin ve kuru kafaların kullanıldığı Rock teması, şık erkeğin yer aldığı Black teması ile AW 14-15 koleksiyonu tamamlanmakta. Geometrik kesimler, asimetrik cep detayları, kontrast dikişler, yıkamalı indigo kumaşlar, oil dyed gömlekler, ekose gömleklerde deri garniler, metal plakalar, öne çıkan detaylar, yeni geliştirilen formlar ve yenilikçi duruş sergileyen LOFT erkeği bu sezonda da iddialı.

Kadın koleksiyonunda da bu sezon Black & Black denim öne çıkıyor. Rock esintileri taşıyan şık ve güçlü mesajların olduğu baskılı t-shirt’ler, şık bluzlar, mükemmel bir şekilde basen kısmını saran Black & Black ve non-denim pantolonlar bu grupta göz dolduran ürünlerden. Rahat ve günlük giyime uygun parçaların yer aldığı grubun yanı sıra folk desenlerinin öne çıktığı ve modern bir şekilde yorumlandığı kazaklar ve üst grupların yer aldığı bir diğer grup ürün de bu sezon çok ilgi göreceğe benziyor. Kadın koleksiyonunda da kolej hayatını yansıtan sporcu montları, ekose desenli gömlekler bulunuyor. Vahşi hayvan desenlerinin basılı olduğu t-shirtler ve özel yıkamalı renkli denim pantolonların yoğun olduğu, punk bir dokunuşun hissedildiği gruptaki ürünler ise LOFT’un bu yıl kadınlar için önerdiği stillerden bir tanesi. Asker modasının etkilerinin hissedildiği bir diğer gruptaki ürünlerle kolaylıkla kombinlenerek giyilebilecek tüm LOFT koleksiyonu göz dolduruyor.

LOFT renkleri, özel orjinal baskıları kadar süper şık ve rahat kalıplarıyla dikkat çeken bir marka. Bu sezonun Jean koleksiyonu yeniden yorumlanan dört adet bayan kalıbı ile kadın Jean modasındaki son trendleri yansıtıyor. Yüksek bel, dar kesimli Natalie, düşük bel dar kesimli Jessica, popo kaldıran Push Up, rahat kesim Boyfriend LOFT bayan Jean koleksiyonuna eklenen son modeller…Düşük bel, dar kesim ve dar paçasıyla yeni erkek kalıbı Ricardo için premium kumaşlar ve bu kumaşlarla yapılan eşsiz yıkamalar ve aksesuarlar kullanıldı. Bu ürünler şimdiden sezonun trendleri arasına girmeye aday. LOFT’un yeni modellerini ve yüzlerini bu kış sezonunda her yerde göreceğiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT