Eğlenceli Canlı ve Büyüleyici Bir Koleksiyon

Eğlenceli Canlı ve Büyüleyici Bir Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eğlenceli Canlı ve Büyüleyici Bir Koleksiyon

Tarihler: 08 Ağustos 2019 Perşembe ~ 08 Ekim 2019 Salı

Firma: Bath and Body Works

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2019 ~ Eki 8, 2019

Yüzlerce koku çeşidinin sunulduğu, dünyada 20 seneyi aşkın süredir insanların gülümsemesini sağlayan kokuları oluşturmayı amaç edinen Bath & Body Works’ün yeni kokusu Gingham karşınızda!

Firmenich Şirketi parfüm uzmanı Honorine Blanc tarafından geliştirilen Gingham, Bath & Body Works'ün mutlu ruhunun bir ifadesi olarak yaratıldı. Blanc; Gingham koleksiyonu hakkında yaptığı açıklamada "Bath & Body Works için yarattığım her parfümün bir hikayesi ve güçlü bir kimliği var - Gingham için, tüketici ve doğa ile bağlantı kuran, şimdiye kadarki en mutlu kokuyu yakalamak istedim. Malzemeler notalar özenle seçildi ve markanın temsil ettiği orijinallik ve iyimserliği temsil etti.” sözlerine yer verdi.

Gingham koleksiyonu içeriğinde parlak çiçekleri, tatlı fesleğen, mavi frezya, tatlı mandalina ve yumuşak mor yaprak notalarının hepsini bir araya getirerek mutluluğu bir şişe içerisinde barındırıyor. Gingham koleksiyonu, canlı ve büyüleyici kokusu sayesinde siz ve sevdiklerinizin en mutlu anlarında yüzünüzde gülümseme oluşmasını sağlayacak.

Ağustos ayı itibariyle mağazalarda yerini alacak olan Gingham koleksiyonunu deneyimlemek için Bath & Body Works mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT