Electrolux UltraFlex ile Üstün Temizlik Performansı

Electrolux UltraFlex ile Üstün Temizlik Performansı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Electrolux UltraFlex ile Üstün Temizlik Performansı

Tarihler: 16 Şubat 2021 Salı ~ 16 Nisan 2021 Cuma

Firma: Electrolux

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2021 ~ Nis 16, 2021

Electrolux UltraFlex süpürgeler, pratik kullanımı ve gelişmiş manevra kabiliyetinin yanında turbo siklon teknolojisi sayesinde daha düşük enerji tüketimiyle daha yüksek performans hizmeti sağlıyor. Gelişmiş filtrasyon sistemi ve kullanımı oldukça kolay çöp boşaltma sistemi ile kullanıcılara hijyenik temizlik deneyimi yaşatıyor.

Evlerde geçirilen zaman arttıkça, ev temizliğinde kullanılan ürünlerin özellikleri daha fazla önem kazanmaya başladı. Birbirinden farklı özellikli ürünleri bünyesinde barındıran Electrolux, UltraFlex elektrik süpürgesi modelleri ile ev temizliğinde en büyük yardımcınız oluyor. Üstün teknolojisini modern bir tasarımla bir araya getiren UltraFlex süpürgeler, temizlik seanslarınızı minimuma indirerek maksimum verimle zahmetsiz bir hale getiriyor. Turbo siklon teknolojisi ile donatılmış, hızlı ve kusursuz sonuçlar için etkin bir emiş gücü sağlayan ürünler daha düşük enerji tüketimiyle daha yüksek performans hizmeti sunuyor. Kirleri ve tozları kolayca çekip yüzeylerden uzaklaştıran UltraFlex, torbasız yapısıyla da dikkat çekiyor. 1,6 litrelik toz toplama haznesine sahip olan UltraFlex, kontrollü hazne boşaltımı sayesinde toz ile temas etmeden alt taraftaki kapağı ile temizlik bittikten sonra ürünün aparatını rahatlıkla çıkararak toza maruz kalmadan kolaylıkla boşaltmayı mümkün kılıyor. 4 kademeli filtrasyon sistemiyle yüzde 99,9 oranında temizlik sağlarken, en ufak tozları bile yakalayan filtresi ve model bazlı alerjen filtresi ile hassas kişilere özel yüksek bir filtrasyon seviyesi sunuyor.

Animal ve Alerji modelleri turbo başlık özellikleriyle bakterilerle etkin bir şekilde savaşır
Farklı yüzeylerin, girilmesi zor köşelerin temizliği için özel başlıklarla üretilen UltraFlex süpürgeler büyük arka tekerlekleri sayesinde dengeli manevra kabiliyeti ile kolay bir temizlik deneyimi sağlıyor. MultiRoom sistemi sayesinde 12 metrelik hareket yarı çapı ile odadan odaya temizlik yaparken priz değiştirmek ile uğraşmadan tek seferde temizliği zahmetsiz hale getiriyor. Dört farklı renk ve modelde üretilen UltraFlex süpürgeler, her zemin tipine uyum sağlayacak başlıklarıyla mükemmel temizlik sonuçları sağlıyor. Ayrıca Animal ve Alerji modelleriyle gelen turbo başlık halılarda derinlemesine temizlik sunuyor. UltraFlex 4 aşamalı filtre sistemiyle polen, küf, toz akarları ve alerjenler gibi en ince parçacıkları yüksek oranda filtreleyerek alerjik reaksiyon riskini azaltıyor. Çıkarılabilir HEPA filtre akan suyun altında yıkanarak daha uzun süre kullanılabilir hale geliyor. Kompakt yapısı ve hafifliğiyle de dikkat çeken UltraFlex süpürgeler ile hem zaman hem enerjiden tasarruf edebilir, hijyenik bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT