Elegan Şıklık

Elegan Şıklık

Tarihler: 02 Mart 2020 Pazartesi ~ 02 Mayıs 2020 Cumartesi

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2020 ~ May 2, 2020

Fransız zerafeti ve eşsiz stiliyle klasikleşmiş Lacoste saatleri, yeni koleksiyonu “Lacoste Parisienne” ile saat tutkunlarına hitap ediyor

Fransa’nın ünlü markası Lacoste, ismini Paris’ten alan Parisienne kadın saat koleksiyonu ile şıklık ve zerafeti buluşturuyor.

Hem günlük aktif yaşamda hem de şık gecelerde rahatlıkla kombinlenebilecek bir koleksiyonla dikkat çeken “Lacoste Parisienne”, kadınlar için 36 mm ideal kasa ebatı, farklı metaryel ve kadran seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Parlak çelik bileziği, swarovski taşlı rose ve sarı altın renk çeşitleri ile saat tutkunlarına hitap eden Lacoste Parisienne eşsiz stiliyle Fransız zerafetini yansıtıyor. Sade ve şık çizgisiyle tarzında fark yaratmak isteyen kadınların tercihi Lacoste Parisienne, elegan tasarımı ile zamansız bir şıklık sunuyor.

İki yıl uluslararası garantili Lacoste Parisienne saatlerinin tüm renklerini Günsal Saat resmi satış noktalarında ve Lacoste mağazalarında bulabilirsiniz. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT