Elimizden Gelenin En İyisi Annelere

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elimizden Gelenin En İyisi Annelere

Tarihler: 26 Nisan 2013 Cuma ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Evvie Çikolata

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2013 ~ May 12, 2013

El yapımı çikolatalarıyla anneler gününe özel bir seri üreten Evvie Çikolata, bu anneler gününde akla gelen ilk hediye olmayı amaçlıyor. Katkı maddesi kullanılmayan ve tamamen doğal malzemelerle, dünyanın en kaliteli kakaosuyla üretim yapan Evvie Çikolata anneler gününde özel fırsatlar sunuyor.

Çikolata Seven Annelere Özel Seri…

Tüm ürünlerinde anneler gününe özel %30 indirim uygulayan Evvie Çikolata, anneler gününde el yapımı kalp şeklinde ve üzerine özel not yazılabilen çikolatalarını, annesine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler için sunuyor. Dünyanın en kaliteli çikolata markası olan Fransız Valrhona ile çalışan Evvie, el yapımı çikolatalarında mevsiminde yetişen doğal meyveleri, gerçek krema ve tereyağını kullanıyor. Hiçbir koruyucu ve katkı maddesinin bulunmadığı Evvie çikolataları, farklı lezzetleri denemek isteyenler için güzel bir fırsatı ve gerçek çikolata lezzetini tatma deneyimini sunuyor. Evvie Çikolata’nın eşsiz lezzetler sunan çikolataları, Yeniköy’de bulunan mağazasından ya da telefonla siparişle temin edilebiliyor. Pasta ve çikolatayı aynı anda tercih edenlere ise bütün İstanbul’da teslimatlar ücretsiz olarak yapılıyor.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT