Elle’de Büyük Sezon İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elle’de Büyük Sezon İndirimi

Tarihler: 04 Kasım 2014 Salı ~ 04 Ocak 2015 Pazar

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2014 ~ Oca 4, 2015

ELLE sonbahar kış koleksiyonunda yer alan tüm ürünlerde % 50 indirim uyguluyor.

ELLE’in % 50 indirim fırsatıyla sunduğu yeni sezon koleksiyonunun en dikkat çeken özelliği eski ve yeninin harmanlanmış hali yansıtması. Geçtiğimiz kış sezonuna damgasını vuran altın rengi ve kobalt mavi, 2015 kış koleksiyonunda aksesuar ve tabanlarda da kullanılıyor. Zamansız yüksek topuklu ayakkabılara bu yıl ELLE’in daha kalın topuklu ayakkabı ve botları eşlik ediyor. Özellikle gençlerin ve asi ruhların çok sevdiği postallar ile biker botlarda siyah nikel ve altın aksesuarlar, kalın fermuar ve zincirler ile troklu modeller yer alıyor.

Maskülen çizgilere, feminen renk ve aksesuar ekleyerek değişik bir kompozisyon oluşturan ELLE, Oxford modellere de renkli ve kalınlaşan tabanlar ile hareket getiriyor. Ayakkabı için kış koleksiyonunun vazgeçilmezi olan siyah, metal aksesuarlarla zenginleşirken; bordo, kırmızı, mavinin tonları ve militer detaylı haki tonları da öne çıkıyor. Binici çizmeleri kış sezonundaki vazgeçilmez yerini korurken, bu sezon diz üstü çizmelerin geri dönüşü de trend aksesuarlarla renöve edilerek ELLE koleksiyonundaki yerini alıyor.

www.elleshoes.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT