Elle’den Bayrama Özel Fırsatlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elle’den Bayrama Özel Fırsatlar

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 23 Eylül 2014 Salı

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Eyl 23, 2014

Bayram alışverişini cazip hale getiren ELLE, tüm sezon ürünlerinde % 70’e varan indirim’e ek olarak ikinci üründe de ekstra % 25 indirim uyguluyor.

Yaz koleksiyonunda espadrilden sandaletlere, ince topuklu stilettolardan dolgu topuklara kadar geniş bir yelpaze sunan ELLE, bayrama özel indirim kampanyası da uyguluyor. Ayakkabı tutkunlarını daha da cezbeden indirimli fiyatlar tüm yeni sezon ürünlerini kapsıyor.

ELLE koleksiyonunda; doğadaki canlanışı simgeleyen çiçekler ayakkabılara hareket getiriyor. Transparan detayların öne çıktığı ince topuklular, kalın topuklu bantlı sandaletler kadının zarif siluetine vurgu yapıyor. Rahatlığın simgesi olan düz sandaletler, loaferlar, babetler, kalın tabanlı ayakkabılar, ışıltılı espadriller ise gençlerin ve spor şıklığı sevenlerin tercihi oluyor.

Romantik pasteller, pembe ve uçuk sarılar, metalik deriler ağırlığını hissettiriyor. ELLE koleksiyonundaki pastel renklere canlı tonlar eşlik ediyor. Turkuaz-turuncu, sarı-yeşil birlikteliği, taba, pembe beyaz puantiyeli, siyah beyaz kombini, dore ve lame ile hareketlenen siyah, kırmızı ve diğerleri...

www.elleshoes.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT