Elmas Efsanesi Favori Takılar

Elmas Efsanesi Favori Takılar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elmas Efsanesi Favori Takılar

Tarihler: 25 Aralık 2015 Cuma ~ 25 Şubat 2016 Perşembe

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2015 ~ Şub 25, 2016

Saf ve renksiz olup dünyanın en değerli taşları arasında sayılan elmas; Favori tasarımcıları tarafından üzerinizde zevkle taşıyacağınız tasarımlara dönüştü.

Değerli ve renkli birçok alternatif taş olmasına rağmen elmaslar, davetlerde ve özel gecelerde kadınların Favori takısı olmayı sürdürüyor. Günümüzde halen aşkın ve sevginin sembolü olarak kullanılan elmasa, ilginç özeliklerinden dolayı yüzyıllar boyunca farklı anlamlar da yüklendi.

Kimi toplumlara göre tanrıların gözyaşıydı, kimilerine göre yıldızlardan kopan parçalardı. Elmasın etrafında dönen efsaneler ve sihir onu tarih boyunca çok istenen bir taş haline getirdi. Eşsiz, değerli ve yok edilemez olan elması, Favori tasarımcıları günümüz için efsane takılara dönüştürüyor.

Her zevke uygun, şık ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken Favori, seçkin kadrosu tarafından elde özenle işlenen ürünlerinin tamamı Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde üretiyor.

AB ve TSE standartlarına uygun üretilen, ömür boyu ayar ve kalite garantisiyle satılıyor. Size en yakın Favori mağazasını www.favori.com.tr internet adresinden ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT