Emaar Eğlence'de İkinci Biletin İDO'dan

Emaar Eğlence'de İkinci Biletin İDO'dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Emaar Eğlence'de İkinci Biletin İDO'dan

Tarihler: 13 Mart 2019 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2019 Pazartesi

Firma: İDO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2019 ~ May 13, 2019

İDO, ilkbahar döneminde misafirlerine İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall’da yer alan en yeni 3 eğlence alanında eğlence dolu bir kampanya sunuyor. İDO ve Emaar Eğlence iş birliği ile 13 Mart - 30 Nisantarihlerinde gerçekleştirilecek kampanya ile İDO Dış Hat Deniz Otobüsü ve Hızlı Feribot seferlerinde seyahat eden İDO misafirlerine, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, Sanal Gerçeklik Merkezi VR ROOM ve 30 metre uzunluğundaki dev Kaydırax’ta alacakları her bilet için aynı bilet türüne ait ikinci bilet hediye edilecek.

İDO biletiniz ile Emaar Mall ‘da heyecan dolu 3 eğlence alanında 1 bilet alana 1 bilet hediye!İDO, misafirlerine sunduğu avantajlı kampanyalarını sürdürüyor. İDO ve Emaar Eğlence iş birliği ile 13 Mart - 30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek kampanya ile İDO misafirlerini, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde 20.000’in üzerinde kara ve deniz canlısı ile hayranlık uyandıran bir dünya beklerken, İDO misafirleri en iddialı sanal gerçeklik oyunları ile dolu VR Room ile teknolojiyi sanal gözlüklerle yakalayacak. Kampanya ile İDO misafirleri alacakları her bilet için ayrıca 30 metre uzunluğundaki dev Kaydırax’a ait ikinci bir bilet kazanacak. İDO misafirleri 30 metre yüksekliğindeki dev kaydırax ile adrenalini tüm bedenlerinde hissedecek.

Kampanya şartları ile ilgili detaylı bilgiye İDO ve Emaar Akvaryumun kurumsal web adreslerinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT