Emsan Zarafeti Yılbaşı Sofralarında

Emsan Zarafeti Yılbaşı Sofralarında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Emsan Zarafeti Yılbaşı Sofralarında

Tarihler: 19 Aralık 2016 Pazartesi ~ 19 Şubat 2017 Pazar

Firma: Emsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2016 ~ Şub 19, 2017

Yılbaşı gecesi için özel bir sofra takımı sunan Emsan, yeni yıl sofralarına iz bırakacak bir şıklık getiriyor. Kalite ve zarafetin buluştuğu Samanyolu Yemek Takımı ile yeni yılda sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli anlara eşilk eden Emsan, klasik tasarımınımodern dokunuşlarla birleştiği Göksu Gold Çatal Bıçak Takımıyla bu yılda yılbaşı sofralarınızın mimarı oluyor.

Hazırladığı birbirinden lezzetli tatları özel masalarda misafirlerine sunmak isteyenler için Emsan, yılbaşına özel bir kombin sunuyor. Yılbaşı zarafetini tamamlayacak Samanyolu yemek takımı ve Göksu Gold Çatal Bıçak Takımı ile alışılmış Emsan şıklığı, yeni yıl sofralarına yansıyor.

Yeni yılda sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu anlara tanıklık eden Samanyolu Yemek Takımı, geleneksel çizgilerin modern dokunuşlarla harmanlandığı tasarımıyla, adeta bir şölen havasında hazırlanan yılbaşı sofralarının bütünlüğünü tamamlıyor. 12 kişilik porselen servis tabakları, çukur tabaklar, çorba kaseleri ve pasta tabakları ile Samanyolu, yeni yıl gecenizin en özel anlarının paylaşıldığı sofralara eşlik ederek hatıralarda yerini alıyor.

Paslanmaz çelik malzemesiyle parlaklıklarını ve şık görünümlerini ilk günkü gibi koruyan Göksu Gold Çatal Bıçak Takımı ise Samanyolu serisiyle yakaladığı şık uyum sayesinde yılbaşı sofralarınızı unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.

Göksu Gold Deri Sandıklı Çatal Bıçak Seti’nin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 669 TL

Samanyolu 12 Kişilik Yemek Takımı’nın Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1.499 TL

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT