Emsan’dan Barbekü Keyfi

Emsan’dan Barbekü Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Emsan’dan Barbekü Keyfi

Tarihler: 26 Temmuz 2016 Salı ~ 26 Eylül 2016 Pazartesi

Firma: Emsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 26, 2016 ~ Eyl 26, 2016

Mutfak denilince akla gelen ilk isim Emsan, Feel Steel İkiz Grill ile yaz akşamlarınızı keyfe dönüştürüyor. Feel Steel İkiz Grill, iki farklı pişirme alanıyla bir yanda etinizin diğer yanda sebzelerinizin pişmesine olanak sağlıyor.

Emsan, Feel Steel İkiz Grill ile barbekü keyfini evlerinize taşıyor. Barbekü tutkunlarına pişirme kolaylığı sağlayan Feel Steel İkiz Grill, Emsan kalitesiyle size gerçek bir barbekü deneyimi yaşatıyor. Yazın keyif yapmayı sevenlerin vazgeçilmezi olacak Feel Steel İkiz Grill’in yapışmaz yüzeyi, bir arada bulunan düz ve oluklu alanlarıyla bir tarafta sebzeleri bir tarafta etinizi pişirmeniz çok kolay.

Feel Steel İkiz Grill, ayarlanabilir güç kontrolü, entegre yağ haznesi ve kaymaz ayaklarıyla pratik bir kullanım sağlayarak sizi adeta bir barbekü ustasına dönüştürüyor.

Feel Steel İkiz Grill satış fiyatı; 199 TL’dir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT