En Değerli Varlığınız İçin Home Store

En Değerli Varlığınız İçin Home Store

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Değerli Varlığınız İçin Home Store

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Mayıs 2017 Çarşamba

Firma: Home Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ May 10, 2017

Bu yıl en değerli varlığınıza vereceğiniz içten bir öpücüğün yanında, Home Store’un Anneler Günü’ne özel yüzde 30 indiriminden yararlanarak annenizi birbirinden şık kıyafetlerle mutlu edin.

Kadınların vazgeçilmez markası Home Store, dünyanın en değerli varlıkları annelerimizin Anneler Günü’nü özel kılmak isteyenlerin karşısına yüzde 30 indirimiyle çıkıyor.

Bu özel gün de annesine şıklığı armağan etmek isteyenlerin uğrak yeri olan Home Store, yeni koleksiyonunda yer alan elbiselerden tulumlara pantolonlardan bluzlara kadar göz kamaştırıyor. Şıklığın en ince detaylarını gün yüzüne çıkaran elbiseler Home Store aksesuarlarıyla yeniden hayat bulurken, anneler bu kombinle özel günlerde fark yaratmanın tadını yaşıyor.

Yeni koleksiyonunda mavi, yeşil, narçiçeği ve kırmızı renkleri çiçek ve çizgili desenlerle buluşturan Home Store, annesine yıl boyunca rahatlığı ve şıklığı hediye etmek isteyenlerin tercihi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT