En Güzel Yılbaşı

Tarihler: 15 Aralık 2012 Cumartesi ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Tekin Acar Kozmetik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2012 ~ Ara 31, 2012

Tekin Acar Cosmetics’te ‘En Güzel Yılbaşı’ başlıyor.

15–31 Aralık tarihleri arası Tekin Acar Cosmetics mağazalarından yapacağınız 200TL ve üzeri alışverişlerinizde herkese anında %50 hediye!
Sevdikleriniz ve sizin için birbirinden güzel hediye alternatifleri sürpriz hediyeler ve daha niceleri Tekin acar Cosmetisc mağazalarında sizleri bekliyor.

Kampanya 15-31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerlidir. Bir seferde yapılacak 200TL ve üzerindeki alışverişlerde tutarının %50’si kadar hediye çeki verilecektir. Çekler tüm ürünler için kullanılabilir. Çeklerin son kullanım tarihi 15 Ocak 2013’tür. Kampanyalar birleştirilemez. Hediye çekleri hiç bir koşulda paraya çevrilemez, çek kullanımlarında para üstü verilmez. Kampanya dahilinde satın alınmış ürünler iade edilemez, ürünler açılmamış ve yıpranmamış olmak şartı ile değiştirilebilir, değişimi yapılan ürünlerde para üstü verilmez. Belirtilen süre içinde kullanılmamış, kaybolan ya da çalınan hediye çeklerinin sorumluluğu Tekin Acar Büyük Mağazacılık A.Ş.’ne ait değildir, bunların yenileri verilmez. Kampanyalardan yararlananlar bu şartları doğru olarak anlamış ve kabul etmiş sayılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT