En İnce Hediyeyi Annem Hakediyor Diyenlere

Alışveriş Alışveriş Rehberi En İnce Hediyeyi Annem Hakediyor Diyenlere

Tarihler: 26 Nisan 2013 Cuma ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Bilkom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2013 ~ May 12, 2013

Annelere hızlı ve sorunsuz teknoloji deneyimini sunmak artık çok kolay. Asla yarı yolda bırakmayan, kadın ruhundan anlayan Bilkom güvenceli MacBook Air, özellikle iPhone ve iPad kullanan anneler için Apple ailesini tamamlayan en değerli hediye…

Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom’un Güvencesiyle Anneler Günü’nde annenize ince dokunuşlarla mükemmelleşen, incecik tasarıma sahip MacBook Air hediye edebilirsiniz.

Çok hafif ve çok estetik

Anneler Günü’nde “O”nlara çantalarına atıp çıkabilecekleri kadar hafif, hızlı ve saatler süren uzun pil ömrüne sahip MacBook Air ile virüssüz, özgür bir hayat sunabilirsiniz.

Kadın ruhundan anlayan, kolay işletim sistemi, karanlık ortamlarda bile kolay kullanım sağlayan alttan aydınlatmalı klavye ve kapatıp açamaya gerek bırakmayan uyku teknolojisi ile MacBook Air, anne yüreği kadar sıcak ve şefkatli. Üstelik son derece kolay kullanılabilir ve virüssüz Apple Mac OS X işletim sistemi ile.

iPad, iPhone ile kablosuz mükemmel uyumu ve şıklığı ile modanın öncüsü MacBook Air, hediyelerin en güzelini hakeden anneler için Bilkom Güvencesiyle yetkili Apple satış noktalarında sizleri bekliyor.

www.bilkom.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT