En İyi Nemlendirici Ödülü L’Occitane 'nin

En İyi Nemlendirici Ödülü L’Occitane 'nin

Alışveriş Alışveriş Rehberi En İyi Nemlendirici Ödülü L’Occitane 'nin

Tarihler: 21 Mart 2018 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: L’Occitane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2018 ~ May 21, 2018

Uluslararası Elle Güzellik Ödülleri’nde “En iyi nemlendiren vücut ürünü” ödülüne layık görülen L’Occitane Shea Butter Ultra Rich Body Cream, Shea yağının zengin geçmişini ve parlak geleceğini yansıtıyor.

Yüzyıllar boyunca Burkina Faso’da ağır koşullarla mücadele etmek için doğal Shea ağacının somununun yağını kullanan kadınlar, zamanla yağın yatıştırıcı, yaşlanma karşıtı ve iyileştirici tedavi gücünü keşfettiler. Shea, uzun yıllardır L’Occitane ile tüm dünyada kadınlar ve erkeklere ulaşıyor.

Belirgin cilt yenilenmesi

Geçtiğimiz yıllarda bilim adamlarının yaptığı en kayda değer çalışmada, 30 katılımcıya günlük nemlendirici olarak Shea yağı kullandırılmış, birkaç hafta içinde, çoğu katılımcının donuk, grimsi ten rengi ortadan kaybolmuş ve daha pürüzsüz, daha temiz bir cilt ortaya çıkmıştı. Uzun süreli güneş maruziyetinin neden olduğu kırışıklıklar bile çalışmanın katılımcılarının yarısı için gözle görülür şekilde azalmıştı. Shea'nın kolajen sentezini yeniden aktive etme konusundaki eşsiz yeteneği nedeniyle çalışmanın sonucunda tüm katılımcılarda belirgin cilt yenilenmesi gerçekleşmişti.

Ultra Light Body Cream, Shea Fabulous Oil,Shea Ultra Rich Body Lotion, Shea Shower Oil ile geleceğe doğru yepyeni bir adım atan ve Shea yağının gücünü daha etkili hale getiren L’Occitane, yeni köpüksü yapılı vücut kremi ile göze çarpıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT