En moda Aksesuarlı Ayakkabılar FLO’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi En moda Aksesuarlı Ayakkabılar FLO’da

Tarihler: 31 Ekim 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2012 ~ Ara 31, 2012
tanınmıyor. Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, hareketli bir o kadar da gösterişli ayakkabı modelleri isteyenler için farklı süslemeler kullanılan aksesuarlı ayakkabıları, değişik tarzlardan hoşlanan kadınların beğenisine sunuyor.

Hemen hemen her renge sahip olan FLO’nun aksesuarlı ayakkabıları, şık elbiseler ve abiyeler ile dikkat çekici güzellikte bütünlük sağlıyor. FLO’nun aksesuarlı ayakkabı modelleri, sadece abiyeler ile değil günlük yaşantıda da kadınlara ayrı bir şıklık sunuyor.

FLO’nun yeni sezon abiye ayakkabılarında danteller, babetlerinde fiyonklar, botlarında ise düğme, fermuar ve metal aksesuarlar ön plana çıkıyor. FLO’nun yeni sezon botlarında ve çizmelerinde kemer ise atlanmaması gereken bir detay olarak karşımızda... Ayrıca kürklü modeller de size ayrı bir şıklık ve farkındalık katacak.

Kış ayları için şıklığınıza şıklık katacak 39.99 TL’den başlayan birbirinden özel modelleri görebilmek için FLO mağazalarına uğramanız yeterli...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT